Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Zakelijke hypotheken

HypothekenUnie heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemers in financiële zaken. Deze ervaring in combinatie met onze contacten bij álle geldverstrekkers, is onze unieke waarde bij het behandelen van hypotheekaanvragen voor ondernemers.

Bij werknemers in loondienst is een werkgeversverklaring en loonstrook soms al voldoende om een hypotheek te krijgen, maar als ondernemer moet je veel meer financiële informatie op 'tafel' leggen. Niet alleen je privé-inkomen of je vermogensopgave doen ter zake, maar ook de financiële positie van je bedrijf en het toekomstperspectief zijn belangrijk voor de bank.

De bank kijkt goed naar de financiële cijfers van je onderneming. Het cijfermateriaal en de eventuele knelpunten die kunnen ontstaan kun je bespreken met je accountant. Voor hypotheekadvies voor ondernemers, kun je natuurlijk ook bij HypothekenUnie terecht.

HypothekenUnie hypotheekadviseur ondernemers

De ervaren en erkende adviseurs van HypothekenUnie weten precies welke eisen financiers stellen voor het verstrekken van een zakelijke hypotheek. Wij kunnen op bekwame wijze een financieringsaanvraag opstellen, zodat je aanvraag de meeste kans van acceptatie heeft.

Voordelen ondernemershypotheek

Wat zijn de voordelen van het aanvragen van een ondernemershypotheek bij HypothekenUnie?

 • Alle hypotheekvormen zijn mogelijk, waaronder een aflossingsvrije hypotheek, effectenhypotheek, beleggingshypotheek, spaarhypotheek, annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en tweede hypotheken.
 • Geen extra aanvragen. Wij weten wat we moeten weten en zullen niet steeds weer terugkomen met extra vragen om informatie.
 • De scherpste hypotheekrente tarieven. Voor de ondermershypotheek gelden geen extra hypotheekrente opslagen voor verhoogd risico omdat je ondernemer bent.

Criteria ondernemershypotheek

"Het beoordelen van het ondernemersinkomen is een ingewikkelde zaak voor de meeste hypotheekbemiddelaars of hypotheekverstrekkers."

Wij hebben uit onze ervaring bij de bank geleerd dat de hypotheekafdeling en de afdeling ondernemingen elkaar niet altijd goed begrijpen. Op basis van die ervaring hebben we een model ontwikkeld waarmee we de ondernemer die een hypotheek wil afsluiten helpen, om zijn inkomen uit onderneming inzichtelijk te maken voor de hypotheekverstrekkers. Door onze ondernemersspecialisatie en goede samenwerking met álle hypotheekverstrekkers zijn wij in staat hypotheken te verstrekken waar anderen nul op request van de bank krijgen.

Mogelijkheden hypotheek ondernemer

Ondanks veranderende wetten en terugtrekkende hypotheekverstrekkers, blijven er voor ondernemers en zelfstandigen nog genoeg mogelijkheden over. Enkele aspecten van de ondernemers hypotheek:

 • De ondernemers hypotheek houdt rekening met versnelde afschrijvingen die je inkomen verlagen.
 • Voor de ondernemershypotheek heb je niet per se de jaarstukken van de afgelopen 3 jaar nodig; twee jaar (en soms minder) is vaak voldoende.
 • Ook een prognosejaar kan worden gebruikt voor het bepalen van je maximale hypotheek.
 • De hypotheek voor ondernemers houdt ook rekening met andere inkomsten dan het salaris uit je onderneming, zoals: tantiemes, dividend of bijvoorbeeld waarde opbouw in je personal holding.

... Kortom een hypotheek die bij jou als ondernemer past! Maak direct een afspraak met de hypotheekadviseur voor ondernemers, of bel ons op (+31) 0495-769 090 voor een direct advies.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
0.75%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Super geholpen door Martine de Vries, was geen makkelijke weg maar door haar inzet en doorzettingsvermogen is het wel gelukt om alles voor elkaar te krijgen! "

Greet Banga

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

HypothekenUnie bij jou in de buurt Ook komen wij graag bij je op locatie
  

  Vrijblijvend contact

  Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

  Vrijblijvend contact aanvragen

  Laagste rentepercentages

  Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

  Laagste rente
  0.75%
  Alles over de laagste rentes

  Direct persoonlijk contact

  Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
  Bekijk alle openingstijden

  Contact
  HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.