Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Drechtsteden: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen

Wie ben ik

Mijn naam is Alex Erlings. Ongeveer vijftien jaar geleden ontdekte ik hoe geweldig het vak van financieel adviseur is. Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik als financieel controller bij de bank aan de slag gegaan. Al snel merkte ik dat ik in deze functie het contact met mensen erg miste. Maar wat ga je doen als je goed bent met cijfers, maar ook het menselijke aspect belangrijk vindt? Daar kwam ik snel achter: namelijk een baan als financieel adviseur. Want hoe leuk is het om je talenten in te kunnen zetten om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen?!

De beste financieel planner van Nederland

Ik was zo bevlogen van het vak dat ik alles op alles zette om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ik heb mijzelf in korte tijd opgeleid tot erkend financieel adviseur, erkend hypothecair planner en gecertificeerd financieel planner. Daarna heb ik aan de Erasmus Universiteit de Master of Financial Planning succesvol afgerond. Een bevestiging van mijn bevlogenheid kreeg ik toen ik in 2014 werd uitgeroepen tot beste financieel planner van Nederland.

Training en coaching

Tussen 2014 en 2019 ben ik directeur geweest bij een groot opleidings- en kwaliteitsinstituut voor de financiële dienstverlening. Op deze manier kon ik mijn kennis en ervaring inzetten om financieel advies in Nederland te verbeteren. Na een periode van bijna vijf jaar heb ik besloten om zelf weer het advies in te gaan. Naast mijn werkzaamheden als adviseur geef ik nog gemiddeld één dag in de week training aan hypotheekadviseurs, financieel planners en private bankers.

Wat kan ik voor jou betekenen?

De basis van mijn dienstverlening is ervoor zorgen dat je financieel gezond bent en blijft. Voor veel huishoudens is de hypotheek één van de belangrijkste en meest impactvolle producten. Dit is dan ook vaak de kapstok voor het inrichten van de financiële huishouding. Ik ga graag met je in gesprek over hoe we jouw hypotheek het beste aan kunnen laten sluiten op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Ik ben er voor iedereen!

Ondanks dat ik gespecialiseerd ben in complexe financieringsaanvragen en het financieren van ondernemers, vind ik het ook geweldig om mensen te begeleiden die voor het eerst een huis kopen. Het maakt niet uit of je een ondernemer, particulier, doorstromer of oversluiter bent; ik luister graag naar je verhaal en geef je een eerlijk advies. Ik luister naar je wensen en kijk naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen we met elkaar kennismaken en kan ik uitleggen wat ik voor jou kan betekenen. Om het je gemakkelijk te maken, doe ik dat ook bij je thuis. Een advies is voor mij pas geslaagd als het echt goed bij je past, je begrijpt wat je afsluit en je hier volledig achterstaat.

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


De Veldoven 6B
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

078-2049354
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.00%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.