Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Drechtsteden: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen

Over mij

Mijn naam is Jaco van Bennekom. Ik ben inmiddels ruim 10 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en dat doe ik met heel veel plezier. De laatste jaren heb ik bij een grote financiële instelling gewerkt, waarbij ik de meeste energie haalde uit het succesvol helpen en begeleiden van complexe klantsituaties en financieringsaanvragen. De combinatie van de inhoud en het helpen van mensen bij spannende financiële keuzes geeft mij energie. In mijn communicatie vind ik laagdrempeligheid belangrijk; ik wil iedereen helpen en geen uitdaging ga ik uit de weg.

Wat kun je van mij verwachten

Om tot de best passende hypotheek te komen zullen we tijdens het proces meerdere gesprekken voeren. Als adviseur zal ik naast het inwinnen van je wensen en relevante informatie ook kritische vragen stellen, proactief meedenken en met creatieve oplossingen komen. Mijn kracht ligt in het eenvoudig maken van complexe materie en het toepassen daarvan op jouw situatie. Ik begeleid je vanaf het eerste gesprek tot aan het bezoek bij de notaris. En ook daarna sta ik opgesteld als jouw financieel partner, bijvoorbeeld wanneer er iets verandert of als je vragen hebt. 

Mijn klanten geven aan dat ik in alle rust moeilijke dingen begrijpelijk uitleg. En dat ik de juiste dingen op het juiste moment doe, zodat het traject vlot verloopt. Daarbij ben ik betrouwbaar, oplossingsgericht en recht door zee.

Waar kan ik jou als financieel adviseur mee helpen?

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke hypotheekvragen en streef ernaar om je volledig te ontzorgen. Je kunt bij mij onder andere terecht voor de volgende financieringsvragen:

 • de aankoop van een eerste woning;
 • het verhuizen naar een volgende woning;
 • complexe hypotheekvragen voor ondernemers;
 • het oversluiten van bestaande hypotheken;
 • vastgoedfinancieringen voor verhuurd onroerend goed;
 • hypotheken voor senioren (zowel aankoop als opname van overwaarde);
 • hypotheken bij echtscheidingen;
 • hypotheken met BKR notering

Ik ben een financieel adviseur met oog voor de klant. Samen met de klant vind ik het belangrijk om op zoek te gaan naar de best passende oplossing voor een financieringsvraagstuk. Hierbij heb ik korte lijnen met banken, makelaars, taxateurs, notarissen en bouwkundigen.

Wil je ook graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het lijkt me ontzettend leuk om met je in gesprek te gaan!

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


De Veldoven 6B
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

078-2049354
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
2.10%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.