Goedenavond, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Drechtsteden: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen

Wie ben ik?

Mijn naam is Stefan Peekstok en ik ben werkzaam als financieel adviseur bij HypothekenUnie Drechtsteden. Voordat ik bij HypothekenUnie ging werken heb ik aan de Hogeschool Avans in Breda de studie Finance & Control gevolgd en succesvol afgerond. 

Tijdens mijn studieperiode ben ik op zoek gegaan naar een specifiek vakgebied waar mijn interesses en competenties echt goed tot zijn recht zouden komen. Hierbij vond ik het belangrijk dat er een dagelijks mix zou zijn tussen het hebben van klantcontact en het inzetten van mijn financiële kennis. Sindsdien is mijn interesse om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen niet meer weggegaan en ben ik heel blij dat ik deel uit mag maken van een team dat zich hier net zo hard voor inzet als ik! 

Ervaring

Ondanks mijn nog relatief jonge leeftijd heb ik veel ervaring in het vak. Mijn moeder is namelijk al jaren werkzaam als financieel adviseur. Ik heb dus van jongs-af-aan mee mogen kijken binnen dit vakgebied. Nadat ik zag hoeveel motivatie en voldoening zij uit dit werk haalde, ben ik mij steeds serieuzer gaan oriënteren richting soortgelijke functies. Tijdens mijn stageperiodes, werkervaring en het volgen van de minor ‘Financieel Advies Particulieren’, heb ik mogen ontdekken dat mijn interesses en vaardigheden hier daadwerkelijk tot zijn recht komen en dat klanten erg blij zijn met de motivatie waarmee ik werk en de adviezen die ik geef.  

Wat kun je van mij verwachten

Ik streef er naar iedereen te voorzien van het best mogelijke advies. Dit doe ik door te kijken naar de huidige en toekomstige situaties van mijn klanten. Door samen met mijn collega’s te sparren en te zoeken naar de best passende producten, laat ik de beoogde wensen van mijn klanten zo goed mogelijk aansluiten op het hele financiële plaatje.

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


De Veldoven 6B
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

078-2049354
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
2.10%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.