Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Tilburg - de onafhankelijke hypotheekadviseur
Gratis gesprek aanvragen

Jeroen van Eyck | HypothekenUnie Tilburg

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur die uitgebreid de tijd voor u neemt en echt luistert naar wat u belangrijk vindt? Wilt u de keuze hebben uit meer dan 25 geldverstrekkers? En wilt u hiervoor niet de hoofdprijs betalen?

Dan heet ik u van harte welkom bij HypothekenUnie Tilburg.

In mijn visie is niet de maximale hypotheek, maar de betaalbaarheid van de maandlasten de basis voor een goed hypotheekadvies.

In een kosteloos oriënterend gesprek bespreken we uitgebreid wat u belangrijk vindt in het leven. Nu en in de toekomst. Een luxe woning? Een mooie auto? Gaat u graag op reis? Een passie voor gamen, sport of kunst? Gezellig uiteten of liever thuis op de bank? Een tweede woning?

De antwoorden op deze vragen zijn bepalend voor hoeveel u kunt en wilt uitgeven aan uw woning. Verbouwen, verhuizen, oversluiten of een beleggingspand aankopen? De hypotheek en bijbehorende maandlasten die hier uit voortkomen passen gegarandeerd bij uw manier van leven.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?

Maak dan een afspraak met mij bij ons op kantoor. U parkeert gratis voor de deur.

Liever een afspraak bij u thuis? Geen probleem.

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Goirkestraat 35
5046GD Tilburg

+31 (0)13-7370167
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
0.70%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.