Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Tilburg - de onafhankelijke hypotheekadviseur
Gratis gesprek aanvragen

Hypotheekadviseur Nick Heijmans

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Nick Heijmans. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Vught. Ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch en opgegroeid in Rosmalen. Naast mijn werk haal ik het meeste energie uit sporten, klussen in en rond het huis én leuke dingen doen met het gezin, vrienden en familie. 

Ervaring

In 2012 ben ik per toeval in de financiële dienstverlening terecht gekomen. Voor die tijd studeerde en werkte ik in de horeca- en evenementenbranche. Destijds ben ik via een kennis bij de Rabobank gaan werken en toen kwam ik er pas achter hoeveel overlap er tussen de twee sectoren zit. Mijn doel is om jou als klant totaal te ontzorgen en - de voor veel mensen - lastige materie begrijpelijk te maken. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Bij HypothekenUnie werken wij geheel onafhankelijk en ik ontdek graag samen met de klant wat de best passende hypotheek is. Een hypotheek blijft immers maatwerk en altijd persoonlijk. 

Het hypotheekgesprek kan plaatsvinden waar en wanneer jij dat wilt. Het gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor, bij jou thuis of via een videogesprek. We kunnen elkaar ieder moment van de dag spreken, in de avond of eventueel in het weekend. Ik werk graag met korte lijntjes en je mag mij altijd een berichtje sturen of bellen. Ik heb veel affiniteit met de woningmarkt en ontdek graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. 

Wil je een woning kopen, je huis (duurzaam) verbouwen, een beleggingspand aankopen of jouw hypotheek oversluiten? Neem dan gerust contact op! 

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Handelsweg 1
5071NT Udenhout

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
2.10%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.