Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Hypotheek afsluiten

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk dat je je goed laat voorlichten over de verschillende hypotheekvormen. De hoogte van de hypotheekrente is daarbij natuurlijk niet onbelangrijk. Een advies op maat, gebaseerd op je persoonlijke omstandigheden, is dan ook absoluut de moeite waard.

Hypotheek vergelijken

Je zoekt waarschijnlijk een goedkope hypotheek, met lage maandlasten en tegen een lage rente. Als je het maximale voordeel uit je hypotheek wilt halen zit je bij ons goed. Maar ook als je meer met je hypotheek wilt doen. Want niet alleen zijn er verschillende hypotheekvormen, ook kun je eventuele restschuld meefinancieren en de overwaarde van je huidige woning gebruiken. Ga je hypotheek vergelijken? Dan is het belangrijk om deze mogelijkheden mee te nemen in je besluit.

Wil je meer weten over wat je allemaal kan doen met je hypothecaire lening? De hypotheekadviseur van HypothekenUnie vergelijkt voor jou het grootste aanbod geldverstrekkers/banken. Dankzij onze (onafhankelijke!) samenwerkingen met banken als Rabobank, ABN AMRO en ING, kunnen we je een compleet aanbod bieden.

Afspraak met de hypotheekadviseur

We maken graag een afspraak voor een hypotheekgesprek. In een informeel gesprek inventariseren we je wensen en informeren we je over de mogelijkheden en de bijkomende hypotheek kosten wanneer je een huis gaat kopen. We dragen zorg voor de juiste begeleiding en afwikkeling van je hypotheek. Van offerte tot notaris.

Een van onze gekwalificeerde hypotheekadviseurs wordt jouw vaste adviseur. Zo heb je een vertrouwd gezicht binnen onze organisatie, die jij te allen tijde om advies kunt vragen. Een contactpersoon die bij jouw op speed dial kan komen te staan, omdat hij zo graag met je meedenkt.

Tijdens deze inventarisatie komen alle financiële items aan bod, zoals je huidige hypotheek, je pensioen, financieringen, verzekeringen, AOW, etc.

Ons hypotheekvoorstel is maatwerk. Een op je individuele situatie en wensen afgestemd hypotheekadvies, zodat jij de voor jou beste hypotheek vindt. Wil je meer informatie over onze werkwijze of een gratis adviesgesprek aanvragen? Laat dan je contactgegevens bij ons achter, zodat we je kunnen bereiken.

Voor wie?

Iedereen kan bij ons terecht voor hypotheekadvies. Particulieren, starters, doorstromers, ondernemers, zzp'ers. Dat maakt ons niets uit. Voor iedereen de beste hypotheek vinden, dat is waar onze uitdaging ligt.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.71%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 4 / 5 )

" Prettige gesprekken gehad met Stefan. Heeft echt verstand van zaken en neemt de tijd om alles uit te leggen. Schetst een duidelijk toekomstbeeld met daarbij een goed passende hypotheek als advies. "

Stan Henderikx

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.