Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Valkenswaard: realiseer je droomwoning
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Valkenswaard

Voor hypotheekadvies van professionele hypotheekadviseurs in Valkenswaard kun je bij HypothekenUnie terecht. Zoek je een woning in of rondom Valkenswaard en wil je een passende hypotheek voor je nieuwe woning, kom dan bij ons langs op kantoor in Valkenswaard of nodig ons bij jou uit. Onze hypotheekadviseurs specialiseren zich in het geven van financieel advies voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar een gericht hypotheekadvies in Valkenswaard omdat zij van plan zijn om:

  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Hun huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten.

Wij kenmerken ons door onze kennis en het inzicht in de lokale omgeving en door het maatwerk dat wij leveren. Onze jarenlange ervaring in de praktijk bevestigt dit. Wij werken samen met alle banken en geldverstrekkers in Nederland, maar hebben geen contracten, waardoor wij een goede onafhankelijke vergelijking kunnen maken.

HypothekenUnie Valkenswaard: een persoonlijke aanpak staat centraal

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal, aangezien het kiezen van een hypotheek een belangrijk moment is. Een hypotheek sluit je namelijk af voor een langere periode en beïnvloedt je hele financiële leven. Onze hypotheekadviseur in Valkenswaard stelt daarom gerichte vragen over jouw inkomsten, persoonlijke situatie, hypotheekwensen en leefsituatie zodat we samen een hypotheek kunnen vinden die het beste bij jou past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De waarde van je woning

Om tot een goed hypotheekplan te komen en de juiste hypotheek af te sluiten voor jou is het van belang dat je weet wat je woning waard is. Met andere woorden, er wordt inzicht verkregen in de taxatie van je huis en dit geeft weer inzicht in de mogelijkheden van je hypotheek. Natuurlijk helpen wij als onafhankelijke hypotheekadviseur jou bij het samenstellen van de taxatie en overleggen we de informatie weer samen. De hypotheekadviseurs van HypothekenUnie bemiddelen tussen verschillende banken en maken op deze manier een vergelijking. Doordat zij niet beperkt zijn tot één bank zijn er meer mogelijkheden voor jou om tot een geschikte hypotheek te komen. Verder letten onze adviseurs op de details en zorgen ze ervoor dat een goedkope hypotheek ook daadwerkelijk waarde toevoegt. Als laatste wordt er rekening gehouden met ieders unieke persoonlijke situatie en bijbehorende financiën. Hierdoor kunnen wij een passend en mooi adviesplan opstellen. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst!

Onze doelgroepen

Iedereen die op zoek is naar een passend hypotheekadvies in Valkenswaard door onafhankelijke adviseurs kan bij HypothekenUnie een gesprek plannen. Wij hechten veel waarde aan het lokale aspect, vertrouwen en het nakomen van onze afspraken. Daarnaast vinden wij dat iedere klant uniek is en stemmen wij ons advies op jou af. Ook houden wij rekening met de lange termijn en geven wij kwalitatief advies voor een lage rente die past bij je eigen situatie. Hier heb je namelijk veel meer aan dan een algemeen en goedkoop advies voor de korte termijn.

De kosten voor onafhankelijk hypotheekadvies

De kosten van ons hypotheekadvies zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Door lage bedrijfskosten kun je er vanuit gaan dat je bij ons altijd voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling.

Hypotheekadvies in Valkenswaard

Ben je op zoek naar een nieuwe hypotheek of wil je graag meer informatie verkrijgen door een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs? De hypotheekadviseurs van de HypothekenUnie helpen je graag naar je gewenste wensen en doelen. Voor het maken van een afspraak of voor eventuele vragen kun je je gegevens invullen in ons contactformulier op deze website. Telefonisch zijn we ook bereikbaar via (+31) 0495-769 090.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.