Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Persoonlijk hypotheekadvies in Veldhoven en omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Veldhoven op maat

Het juiste hypotheekadvies is erg belangrijk wanneer je van plan bent om een hypotheek in Veldhoven af- of over te sluiten. Het kiezen van een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven en daarom is deskundig en onafhankelijk advies erg belangrijk. HypothekenUnie is er voor iedereen die van plan is om een hypotheek af- of over te sluiten omdat zij:

  • Voor het eerst een huis gaan kopen;
  • Gaan verhuizen;
  • Hun huidige hypotheek willen oversluiten voor lagere rente;
  • Een tweede hypotheek willen afsluiten.

Onze hypotheekadviseur in Veldhoven geeft zowel particulieren als ondernemers het juiste advies zodat je bent verzekerd van een hypotheek die ook in de toekomst en in eventueel minder goede tijden kan doorstaan. Samen met jou gaan wij op zoek naar een aanbieder met de beste voorwaarden voor jouw situatie en ook nadat de handtekening is gezet blijven we jou optimale service bieden. Onze adviserende rol stopt immers pas wanneer de einddatum van de hypotheek is bereikt, zodat jij optimaal kunt genieten en je financiële zorgen aan ons overlaat!

Optimale service van begin tot eind

Door onze professionele aanpak en jarenlange ervaring is het voor onze hypotheekadviseurs in Veldhoven mogelijk om snel in te spelen op ingewikkelde situaties. We zijn bekend met de omgeving en werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland zodat we jou specifiek hypotheekadvies in Veldhoven kunnen geven. HypothekenUnie begeleidt jou van offerte tot notaris en ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren over tussentijdse aflossingen, eventuele rentewijzigingen en houden een maandelijkse besparingscheck. Onze adviserende rol stopt pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Op basis van jouw persoonlijke situatie en hypotheekwensen maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. We vergelijken alle voorwaarden met elkaar en helpen jou vervolgens bij het maken van de juiste keuze. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met zaken die in de toekomst (kunnen) voorkomen zoals pensioen, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek in Veldhoven die ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Het beste hypotheekadvies in Veldhoven voor iedereen

Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk hypotheekadvies zijn bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent: bij ons kan iedereen terecht!

Meer informatie?

Voor meer informatie of advies kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis en afspraken vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.