Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Weert:
persoonlijk advies & maatwerk hypotheek
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Weert: HypothekenUnie

Je woont in of nabij Weert en wil je hypotheek afsluiten of oversluiten. Daarbij heb je goed en betrouwbaar advies nodig. HypothekenUnie is gespecialiseerd in financieel advies voor particulieren én ondernemers, die op zoek zijn naar een hypotheek in Weert en omstreken. Door onze brede kennis, jarenlange ervaring en lokale én persoonlijke aanpak verzekeren wij je van een goed en passend hypotheekadvies in Weert. Wij werken samen met álle banken en verzekeraars in Nederland. Dit betekent dat we namens jou op zoek gaan naar de hypotheek die het beste bij je past.

Hypotheekadvies van een onafhankelijke hypotheekadviseur & taxatie

Wil je een hypotheek afsluiten, dan is een taxatie van groot belang. Dan weet je namelijk wat de woning waard is en welke mogelijkheden er bij dat bedrag voor jou zijn. Indien nodig helpt HypothekenUnie je daarbij. Nadat de taxatie rond is, en je een goed beeld hebt van alle mogelijkheden kun je rustig overleggen met een van onze onafhankelijke adviseurs. Zij geven je ook aankoopbegeleiding.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie?

Iedereen die hypotheekadvies in Weert nodig heeft kan bij ons terecht. Wij helpen onder andere:

Onze klanten zoeken een hypotheekadviseur in Weert waarop zij kunnen vertrouwen. Een partner die op zoek gaat naar een hypotheek met lage kosten, maar wel voldoet aan alle eisen. Afspraken nakomen vinden wij daarbij belangrijk, net zoals een snelle afhandeling van je vragen.

Hypotheekadviseur HypothekenUnie Weert

HypothekenUnie maakt deel uit van een nationaal netwerk van hypotheekadviseurs, allemaal met een rijke ervaring. Hebben we een geschikte hypotheek voor je gevonden? Dan kunnen we ook de overige zaken voor je regelen, zoals (zakelijke) financiering, verzekeringen en pensioenen.

Vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Laat je gegevens bij ons achter, zodat we je kunnen bereiken of bel ons meteen op (+31) 0495-769 090.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.