Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een passende hypotheek in Heel-Panheel voor jouw situatie van nu & in de toekomst
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Heel-Panheel of omgeving afsluiten?

Nog aan het zoeken naar een nieuwe woning of je droomhuis al gevonden? Hierbij is de financiering een belangrijk onderdeel van het proces om een huis te kopen. Een goed en betrouwbaar hypotheekadvies in Heel-Panheel is daarom onmisbaar. Het is namelijk van belang dat je een hypotheek regelt die optimaal past bij jouw levenssituatie. Als je jouw financiële situatie zo goed mogelijk in beeld brengt, kun je inspelen op je wensen en eisen van nu én later. Bij HypothekenUnie kun je terecht voor een dergelijk hypotheekadviesgesprek. Door onze financiële achtergrond, kennis van alle wetten en regels en jarenlange ervaring kun je vertrouwen op een hypotheekadvies in Heel-Panheel dat volledig aansluit op jouw situatie. Geef jezelf financiële rust en laat je helpen door onze experts. Wij kunnen je helpen bij onder andere:

  • Hypotheken;
  • Pensioenen;
  • Verzekeringen;
  • Financieringen.

Zowel starters, oversluiters, doorstromers en ondernemers kunnen bij ons terecht. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die nu én in de toekomst bij jouw situatie past.

Voordelen van HypothekenUnie

Behalve de gebruikelijke zaken zoals rente, afsluitkosten, looptijd en beperkende voorwaarden, kijken wij ook verder naar andere punten die ook de aandacht vereisen. Daarnaast vergelijken wij als onafhankelijke hypotheekadviseur in Heel-Panheel álle hypotheekaanbieders. Zodoende kunnen wij jou een onafhankelijk aanbod garanderen. Daarbij staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar een persoonlijk advies met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Tevens is het eerste oriëntatiegesprek altijd gratis en vrijblijvend!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke benadering. Iedere situatie is immers anders. Inzicht in jouw situatie is daarvoor belangrijk, niet alleen door ons, maar ook door jezelf. Om jouw doelstellingen te kunnen bereiken, wordt er regelmatig contact opgenomen en wordt jouw persoonlijke situatie besproken. Wij trappen altijd af met een kennismakingsgesprek. Door te luisteren naar al jouw wensen, behoeften en voorwaarden krijgen wij een goed inzicht en kunnen we op zoek gaan naar relevante geldverstrekkers. Vervolgens gaat onze hypotheekadviseur in Heel-Panheel informeren bij hen en gaat hij/zij in onderhandeling om de meest voordelige hypotheekvorm boven water te halen. Samen kunnen we dan de juiste keuze maken. HypothekenUnie begeleidt jou van begin tot eind en houdt rekening met essentiële zaken als arbeidsongeschiktheid, pensioen en werkloosheid zodat jouw hypotheek in Heel-Panheel ook in financieel minder aantrekkelijke tijden goed kan doorstaan.

Neem contact op voor hulp bij een hypotheek in Heel-Panheel

Voor meer informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Afspraken kunnen zowel plaatsvinden bij jou op locatie als bij ons op kantoor. Neem gerust contact op, want onze adviseurs staan voor je klaar!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.