Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Onze werkwijze 

HypothekenUnie bestaat uit een hecht team van financieel adviseurs en assistenten. Wij staan elke dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van onafhankelijk en persoonlijk advies. Wij zetten altijd dat extra stapje en proberen jou te ontzorgen in het gehele proces. Je hebt in principe altijd één aanspreekpunt: een duo van een financieel adviseur en financieel asisstent. Beide zijn op de hoogte van jouw aanvraag en begeleiden deze van A tot Z. Geen onpersoonlijk groot bedrijf waarbij je continu wordt doorverbonden naar verschillende afdelingen, één mobiel nummer voor de financieel adviseur en één vast nummer voor de financieel assistent. 

Daarnaast kun je ons ook altijd mailen of bereiken via de chat, zo kun je ons ook contacten wanneer je bijvoorbeeld niet in de gelegenheid bent om te bellen. Ons eerste gesprek is altijd gratis en we maken graag kennis met je om alvast de eerste mogelijkheden in kaart te brengen of je vragen te beantwoorden. 


We hebben verschillende vestigingen verspreid over het land, echter is een afspraak op locatie voor ons ook geen enkel probleem. Daarom helpen we jou graag met jouw vraagstuk, ook als dat iets verder weg is van een van onze kantoren. Na anderhalf jaar van strenge Corona-maatregelen hebben we ook veel gebruik gemaakt van videogesprekken. Veel klanten hebben dit als een prettig medium ervaren dus bieden we deze optie uiteraard nog steeds aan. 

Of je nu inkomen hebt uit loondienst, een ondernemer bent, een tweede woning wenst aan te kopen of advies vraagt over je verzekeringen: we staan voor je klaar, met een glimlach en een kop koffie, om je te voorzien van persoonlijk, onafhankelijk en passend advies! Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis oriëntatiegesprek.

Waarom HypothekenUnie?

 •  Transparante werkwijze: 
  Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en een daadkrachtige aanpak is waar wij voor staan, zónder 9 tot 5 mentaliteit
 • Van A tot Z:
  Bij ons hoef je nergens naar om te kijken: wij ontzorgen jou van A tot Z, van oriëntatie tot afsluiten.
 • Compleet onafhankelijk:
  Door samenwerkingen met vrijwel álle Nederlandse en een selectie Europese geldverstrekkers, zijn wij in staat een onafhankelijke vergelijking te maken van de producten, voorwaarden en rentes.
 • Laagste rente: 
  Door een compleet overzicht van alle rentetarieven ben jij altijd gegarandeerd van het laagste rentetarief!
 • Succesformule:
  Onze jarenlange ervaring en breed netwerk zorgt voor vele tevreden klanten en een hoge slagingskans. Wij verkopen zelden een “nee”.
Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.71%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Zeer kundige en betrokken hypotheekadviseur! Punctueel, geduldig en erg goed in de communicatie. "

Rick

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.