Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Tilburg - de onafhankelijke hypotheekadviseur
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheekadvies in Tilburg

Voor gedegen hypotheekadvies in Tilburg wordt veelal gekozen voor een afspraak bij de bank in Tilburg. Als je vertrouwd bent met een bepaalde bank, dan lijkt een afspraak bij diezelfde bank namelijk de beste keuze. Voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies maak je echter een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg. Waarom? Deze adviseur kan je informatie geven over álle hypotheekverstrekkers en mogelijkheden voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

De voordelen?

 • Je krijgt 100% onafhankelijk advies voor je hypotheek
 • Alle mogelijkheden worden voor jouw persoonlijke situatie bekeken
 • Je weet welke hypotheekvorm het best bij jou past
 • Bovendien is het eerste hypotheekadviesgesprek in Tilburg van HypothekenUnie gratis en vrijblijvend
Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Alle hypotheekmogelijkheden

Iedereen heeft een andere leefsituatie en wenst daarom een andere hypotheekvorm. Wil je direct maandelijks aflossen, zoals bij een huurwoning? Dan past een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek bij jou. Wil je aflossen aan het einde van de hypotheeklooptijd? Dan kies je voor een spaarhypotheek ofwel een hybride hypotheek. Tijdens je afspraak voor hypotheekadvies in Tilburg worden alle vormen toegelicht én vertellen we je in duidelijke taal welke hypotheekvorm welke voor- en nadelen heeft.

Vóór je hypotheekadvies in Tilburg leggen wij jou graag alvast de grootste verschillen tussen de diverse hypotheekvormen uit:

Maandelijks aflossen?

Bij de annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek los je maandelijks af op je hypotheek.

 • Het bedrag dat je maandelijks betaalt, is elke maand hetzelfde. Hiernaast betaal je elke maand rente.
 • Je schuld neemt maandelijks af en aan het einde van de hypotheek is je hypotheekschuld volledig afgelost.

Jouw mogelijkheden:

 1. Annuïteitenhypotheek, met lage lasten aan het begin van de looptijd en hogere lasten aan het eind van de looptijd. Veel gekozen door starters.
 2. Lineaire hypotheek, met hogere lasten aan het begin van de looptijd en lage lasten aan het eind van de looptijd. Je brengt je hypotheekschuld snel omlaag.

Aan het einde van de looptijd aflossen?

Bij de spaarhypotheek en hybride hypotheek los je aan het einde van de hypotheeklooptijd af. Tot het einde spaar of beleg je middels een verzekering. Je betaalt geen rente. Daarom zijn deze hypotheekvormen aantrekkelijk als de hypotheekrente hoog is.

Jouw mogelijkheden:

 1. Spaarhypotheek, met alleen de mogelijkheid om te sparen binnen de verzekering. Het voordeel van deze hypotheekvorm is dat je vrij stabiele lasten hebt. De spaarpremie wordt namelijk vooraf vastgesteld om uiteindelijk ineens de hypotheekschuld af te lossen.
 2. Hybride hypotheek, met de mogelijkheid om te sparen én beleggen binnen de verzekering. Je kunt gedurende de gehele looptijd je hypotheek aanpassen. Zo kun je flexibel reageren op je leefsituatie en je maandlasten omlaag brengen of juist omhoog brengen en veel sparen voor je uiteindelijke aflossing.

Let op: een spaarhypotheek of een hybride hypotheek kun je alleen nog behouden als je die vóór 2013 hebt afgesloten.

Welke hypotheekvorm het best bij jou past, wordt je tot in details uitgelegd bij je afspraak voor hypotheekadvies in Tilburg.

Maak nu een afspraak met onze 100% onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.