Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Valkenburg: passend en persoonlijk advies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Valkenburg

Ben je van plan om je eerste huis te kopen in Valkenburg of omgeving? Ben je op zoek naar je volgende koophuis? Of wil je juist besparen op je hypotheek door over te sluiten? In al deze gevallen is het handig om een onafhankelijk financieel adviseur in te schakelen. HypothekenUnie in Valkenburg geeft je informatie over alle hypotheekvormen, luistert naar je en beantwoordt al je vragen. Als je kiest voor HypothekenUnie te Valkenburg, profiteer je van een aantal voordelen:

 • Wij bieden onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies.
 • Wij hebben contact en werken samen met banken door heel Nederland.
 • Wij staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers.
 • Wij kijken naar je persoonlijke situatie en baseren hierop de juiste hypotheekvorm.

 

Een hypotheek in omgeving Valkenburg die bij je past

HypothekenUnie Valkenburg gaat graag met je in gesprek om je financiële situatie, je wensen en behoeften te weten te komen en jou te leren kennen. Zo weten we waar we rekening mee moeten houden en wat belangrijk is. Als dit duidelijk is kunnen we in gesprek gaan en onderhandelen met geldverstrekkers om vanuit daar een selectie te maken van de goedkoopste aanbieders. We leggen de verschillende hypotheekvormen uit en komen samen tot de best passende hypotheekvorm voor jou.

Enkele geldverstrekkers waarmee HypothekenUnie samenwerkt:

 • Rabobank
 • Munt Hypotheken
 • ING
 • Argenta
 • ABN AMRO
 • Obvion
 • AEGON
 • Syntrus Achmea
Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Servicegarantie van HypothekenUnie Valkenburg

HypothekenUnie garandeert je de beste service van begin tot eind. Zo hoef je je al geen zorgen te maken over het papierwerk: hier nemen wij de volledige verantwoordelijk over en regelen dit tot in de puntjes. Ook blijven wij optimale service bieden tijdens de looptijd van je hypotheek. Zo houden wij servicegesprekken, doen wij een maandelijkse besparingscheck en blijven wij zoeken naar de beste mogelijkheden op het gebied van rentewijzigingen, aflossingen en verhogingen. Ons doel is jou de beste service bieden zodat jij verzekert bent van financiële rust.

Meer informatie over Hypotheekadvies in Valkenburg

Vraag naar alle voorwaarden of maak een afspraak bij ons op kantoor. Wij komen ook graag bij je thuis langs. Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Ook de kosten en prijzen van ons hypotheekadvies leggen wij graag aan je uit in ons kennismakingsgesprek. 

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.