Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Financieel advies

Belangrijke financiële beslissingen wil je niet in je eentje maken. Daar kun je wel wat financieel advies bij gebruiken. Voorbeelden zijn het afsluiten van een hypotheek of het aanvullen van je pensioen.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek met een financieel adviseur kun je beoordelen of je het advies nodig hebt, en voor welke onderdelen. Bij HypothekenUnie kun je een gratis kennisgesprek aanvragen, waarin je ons uitlegt wat je financiële situatie is en waar je hulp of advies bij nodig hebt.

KLIK HIER : Maak een afspraak voor een kennisgesprek met onze onafhankelijke financiële adviseur >>

Onafhankelijk financieel advies?

Veel adviseurs claimen 'onafhankelijk' te zijn, ook al zijn ze dit lang niet altijd. Er zijn 3 soorten financieel adviseurs:

  1. een adviseur bij een bank;
  2. een adviseur die adviseert over een beperkt aantal aanbieders;
  3. een onafhankelijke adviseur.

Hoewel er geen wettelijke norm is voor hoe veel producten of aanbieders een financieel adviseur moet meenemen, moet het wel duidelijk zijn wat onafhankelijk betekent. In de dienstenwijzer van tussenpersonen staat meestal of de adviseur 'adviesvrij' is (onafhankelijk) maar dit betekent niet dat ze alle aanbieders vergelijken. Je vergelijkt dan dus maar een beperkte groep producten.

HypothekenUnie geeft onafhankelijk financieel advies, over alle aanbieders waarvan je in jouw situatie gebruik kunt maken. We zijn niet gebonden aan een bank of aan andere partijen, maar sturen je naar iemand die het beste past bij jouw situatie. Meer weten over ons advies? Neem dan contact met ons op.

Financieel adviseurs vergelijken

Je doet er goed aan om je adviseur te vergelijken op basis van afstand, prijs en beoordelingen. Waarom adviseert deze over een bepaald product of een bepaalde dienst, en sluit dit aan op het advies dat jij nodig hebt? Gebruik voor het vergelijk een onafhankelijke vergelijkingssite, zoals bijvoorbeeld Advieskeuze.nl, waar HypothekenUnie ook op te vinden is.

Advies van HypothekenUnie

Welke adviseur je inschakelt hangt tevens af van het product waarover je advies nodig hebt. Niet elke adviseur geeft raad over elk product. Sommige adviseurs geven bijvoorbeeld alleen hypotheekadvies of beleggingsadvies. Bij HypothekenUnie krijgen ondernemers en particulieren advies over alle financiële producten.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.45%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Zeer goed zonder twijfel, De adviseur heeft ervoor gezorgd dat de bedrijfscijfers duidelijk vertaald zijn naar de bank toe, in die mate dat ze vertrouwen hadden om ons een hypotheek te verstrekken waar het andere adviseurs niet gelukt was. "

M. Bunt

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.