Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een passende hypotheek vinden in Deurne: HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Deskundig hypotheekadvies in Deurne

Je hebt een woning gevonden in Deurne. Maar nu moet je nog een passende hypotheek vinden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan omdat er tegenwoordig zoveel keuze is in hypotheken en je ook nog eens tussen al die hypotheken de juiste hypotheekvorm moet kiezen. HypothekenUnie helpt je bij het vinden van die juiste hypotheek. Door onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Deurne kunnen wij een uniek en passend advies geven. Voor ons maakt het dan ook niet uit of je een particuliere klant bent of een ondernemer. Ben je van plan om:

  • Je eerste woning te kopen?
  • Te verhuizen?
  • Jouw bestaande hypotheek over te sluiten?
  • Of een tweede hypotheek af te sluiten?

Dan kan ons team jou helpen. Door een samenwerking met alle Nederlandse banken kunnen wij jou de relevante informatie verschaffen die je nodig hebt. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een passende hypotheek in Deurne.

Voor wie is een hypotheekadviseur in Deurne bestemd?

HypothekenUnie biedt onafhankelijke hypotheekadviseurs aan, aan iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Deurne en omgeving. Wij zien iedereen aan als een unieke klant, omdat iedere hypotheek en iedere situatie anders is. Hierdoor zijn niet alleen starters op de woningmarkt welkom, maar ook ondernemers, doorstromers en oversluiters. Wij vinden samen met jou de juiste hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaat HypothekenUnie aan het werk?

Bij ons team staat een persoonlijke aanpak centraal. Onze financieel adviseurs zullen dan ook altijd eerst met jou in gesprek gaan. In dit gesprek bespreken we jouw hypotheekwensen en eisen, maar we bekijken ook samen jouw financiële plan. Daarna gaan wij in bemiddeling met alle mogelijke geldverstrekkers en geven jou een vergelijking. Hierna gaan we samen kijken naar de hypotheken en hun voorwaarden en helpen we jou met het maken van de juiste keuze. Door dit alles heb je het voordeel dat de zorgen uit handen worden genomen en je een juiste hypotheekvorm aangemeten krijgt. Wij zullen jou ook op de hoogte stellen van veranderingen in rentewijzigingen en aflossingen middels een periodiek gesprek. Door dit gesprek zul jij een hypotheek hebben in Deurne die niet alleen nu maar ook in de toekomst aansluit op jouw financiële plaatje.

Meer informatie nodig? Maak een afspraak met onze financieel adviseur!

Ben je geïnteresseerd naar wat ons team jou kan bieden? Of heb je nog vragen voor onze hypotheekadviseur in Deurne? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak. Zo kunnen wij alles rustig en in detail uitleggen bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Het eerste gesprek is dan ook altijd gratis en vrijblijvend.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.