Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Beoordelingen hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een groot besluit. Één verkeerde beslissing kan je veel geld kosten. Hulp van een goede hypotheekadviseur kan je daartegen beschermen. Voordat je hypotheekadvies gaat inwinnen, wil je daarom graag weten hoe andere klanten een hypotheekadviseur beoordelen. Beoordelingen over ons hypotheekadvies kun je daarom via onderstaande websites terugvinden. Laat je zelf ook een review over ons hypotheekadvies achter?

Een beoordeling schrijven kan op de volgende pagina's Advieskeuze Facebook Google+
Guttsu Mamoru 09-04-2021

" Top adviseurs en zeer professioneel. Ze staan altijd voor je klaar en daarom beveel ik ze iedereen aan. "

Dhara Kamal 04-04-2021

" Top adviseur en zeer professioneel. Hij staat altijd klaar om je te helpen. Ik beveel hem iedereen aan. "

Stan Henderikx 26-03-2021

" Prettige gesprekken gehad met Stefan. Heeft echt verstand van zaken en neemt de tijd om alles uit te leggen. Schetst een duidelijk toekomstbeeld met daarbij een goed passende hypotheek als advies. "

Eerens 16-03-2021

" Wij zijn goed geholpen en zijn tevreden over de service. Zeker een aanrader! "

Jeffrey vd Kloof 12-03-2021

" Alex is een fijn persoon om je hele financiële situatie mee te bespreken, en ook hoe je je eventuele doelen voor in de toekomst het beste voor elkaar kunt krijgen denk hij goed met je mee. Met de berekeningen en het adviesrapport dat hij voor ons heeft opgemaakt onderscheid hij zich van vele andere adviseurs en weten wij waar we aan toe zijn. Ons eerste bezoek op zijn kantoor was ook heel fijn en dat voelde als of je bij een vriend op visite ging. Hij nam ook echt de tijd voor ons en er was ook ruimte voor het mee brengen van mijn 2 jarige zoontje. Alex is de man die je moet hebben volgens ons. "

TF 12-03-2021

" Wij zijn perfect geholpen door de medewerkers van HypothekenUnie. Er wordt een duidelijk stappenplan gegeven bij het afsluiten van de hypotheek en vragen worden snel beantwoord. Heel erg tevreden!!! "

Jos Leenen 12-01-2021

" Communicatie via e-mail is duidelijk, snelle reactie. Bij vragen altijd een duidelijk helder antwoord! Wil je de beste hypotheekadviseur raad ik hypothekersunie 100% aan! "

Petra Verstappen 10-01-2021

" Meerdere keren in de laatste 3 jaar zeer goed geholpen met telkens een advies op maat. Hier wordt goed naar je persoonlijke situatie gekeken en een individueel advies gegeven. Zowel een positief advies wanneer je er financieel voordeel van hebt,als ook een negatief advies en je wordt afgeraden iets te veranderen als het je geen voordeel oplevert. "

Annemarie Donders 06-01-2021

" Een team vol motivatie en betrokkenheid. Na vele keren afgewezen te zijn voor een hypotheek omdat onze situatie uniek is, heeft Stephanie het wel voor elkaar gekregen. Met veel vastberadenheid, en oprecht medeleven is het gelukt een bank te vinden die naar ons ging luisteren en bereid was een uitzondering op de regels te maken. Zonder Stephanie was het nooit gelukt. Heerlijk om een adviseur te hebben die echt voor je 'vecht'. "

AliR 04-01-2021

" Pascal & team hebben mij wederom GOED geholpen om weer een keuze te maken met het oversluiten van mijn huidige Hypotheek. Hij en zijn team zijn deskundig op dit gebied.Goede communicatie en wijsheid. GA ZO DOOR & BEDANKT. "

Anne-Marie Nelck 02-01-2021

" Snel en accuraat. Heldere communicatie via telefoon en e-mail. "

Coskun Pisiren 20-12-2020

" Van A tot Z uitstekende begeleiding door échte deskundigen. De persoonlijke benadering en ondersteuning tot zelfs na de afspraak bij de notaris maken dat HypothekenUnie een absolute aanrader is voor alle zaken rondom de hypotheek (en veel meer dan dat!). Top! "

Serge Van den berg 22-10-2020

" Mijn vrouw en ik zijn beide ondernemer waardoor een hypotheekaanvraag wat complexer is en doorgaans lang kan duren. Toch was onze hypotheek binnen 3 weken geregeld, een recordtijd! Tevens was de service zeer professioneel en kregen we ook nog een uitgebreid financieel adviesrapport. Al met al zeer tevreden! "

Susanna Rijk 18-10-2020

" Heel tevreden, ze denken goed mee, schakelen snel en zorgen voor de beste oplossing en de gunstigste hypotheek. Fantastische service! "

Annemieke 14-05-2020

" Open duidelijk en eerlijk advies. Doordat hij werkt met vele aanbieders kan hij een voorstel uitbrengen die bij je past. "

Heidi 04-05-2020

" goede info, veilig gevoel en betaalbaar "

Maarten Noldus 02-05-2020

" Ontzettend bedankt voor al jullie goede hulp! Klasse apart "

Naim Fa 28-04-2020

" Heel fijn geholpen door Stephanie voor de tweede keer! Snel en duidelijk advies, denken erg met je mee en houden je goed op de hoogte van alles. Zeker aan te raden!!! "

Denise Kunstt 08-04-2020

" We kende Dennis al van onze eerste hypotheek aanvraag waar hij ons uitstekend mee had geholpen. Voor ons was het daarom simpel om voor ons bouwdepot wederom te kiezen voor Dennis. Dennis is goed benaderbaar en super klantvriendelijk. Omdat wij nieuw zijn in het wereldje van hypotheken kwamen bij ons veel vragen naar boven, op iedere vraag kon Dennis ons goed antwoord geven. Daarom vinden wij de HypothekenUnie van Dennis een echte aanrader. "

Gijs 27-03-2020

" Hele goede ervaring met Pascal! Heel rustig en prettig in omgang.. legt alles rustig uit zodat zelfs wij het snappen..En alles heel snel! Perfect 👍🏻 "

Patricia Coolen 26-03-2020

" Uitstekende dienstverlening. Wat bij reguliere hypotheek adviseurs moeilijk is maken zij waar !!! "

Marc 17-03-2020

" Open en eerlijk advies. Goede,snelle en correcte afhandeling. "

Jeffrey 07-03-2020

" Een goede en deskundige vrouw, die goed kon toelichten wat een hypotheek goed, draagzaam en uniek maakt. Denk met je mee, laat andere inzichten zien en werkt naar een snelle afwikkeling. Stephanie is een goede hypotheekadviseuse "

H&M 05-03-2020

" Een duidelijke uitleg over een hypotheekadvies aanvrage. Vriendelijk en altijd bereikbaar "

Lotte Nuchelmans 02-03-2020

" We zijn super geholpen met de aanvraag van een hypotheek, duidelijke uitleg zeer gedreven personeel met zeer goede kennis. Korte lijnen dank jullie wel "

Sarah 05-02-2020

" Duidelijk en eerlijk advies en door de snelle service is de hypotheek op tijd geregeld. Super tevreden! "

Mohamed 25-01-2020

" Pascal is not only a mortgage advisor, he also help with bidding. Very fast mortgage application and best options are guaranteed. He is also a very friendly person who also gave me some financial advise beyond the mortgage. I'm so happy with the service provided to me. "

Jo 23-10-2019

" Een degelijk en betrouwbaar advies gekregen van de adviseur, vragen werden snel en helder beantwoord, met voor ons een hypotheek op maat als resultaat. "

Roel Driessen 28-08-2019

" HypothekenUnie heeft ons fantastisch geholpen. De inzet en het constant netjes schakelen, heeft ervoor gezorgd dat wij onze hypotheek op tijd in orde hadden. bedankt hiervoor!! "

P. Geelen 06-08-2019

" Bij HypothekenUnie terecht gekomen vanwege de goede naam die ze in korte tijd hebben opgebouwd in Weert en omstreken. Ik ben perfect voorzien van advies en geholpen bij de aankoop van mijn 2e woning. Alles is nu afgerond en perfect verlopen. Een aanrader voor iedereen! "

Mischa 28-06-2019

" Super geholpen door de adviseur! Prima uitgelegd. Perfect begeleid, met als resultaat een hypotheek op maat. Echt een aanrader "

Roos 12-06-2019

" De adviseur is een geweldige hypotheek adviseur die altijd voor je klaar staat. Als er nood aan de man is heeft hij een luisterend oor en zet hij alles meteen om in actie. Mijn hypotheek aanvraag zat wat complex in elkaar maar de adviseur zorgde ervoor dat ik alles stap voor stap goed begreep. Ik zou hem aan iedereen aanraden! "

T. Kroon 05-06-2019

" De adviseurs wist ons, als starters, op een makkelijke manier te vertellen wat voor hypotheek wij konden krijgen. Ze nam de tijd en was geïnteresseerd in ons verhaal. "

Chris 24-05-2019

" Heel fijn gesprek gehad van te voren om te zien wat de opties waren. De adviseur is erg duidelijk in haar uitleg en vriendelijk in communicatie. Meerdere hypotheken besproken en blij met de uiteindelijke keuze. Zeer tevreden over alle service die ze biedt en de snelheid waarop ze reageert op onze vragen per mail. "

NvD 15-05-2019

" Wij hebben een fijn gesprek gehad met de adviseur. Heeft ons goed advies gegeven en geholpen bij de vervolgstappen. HypothekenUnie is een aanrader voor iedereen! "

Ben 09-05-2019

" met lood in de schoenen hebben we de stap eindelijk gezet om onze aflossingsvrije hypotheek om te zetten. De vrees voor veel hogere kosten werd niet bewaarheid. Goed voorbereid schetste de adviseur ons de mogelijkheden en begeleidde ons, samen met zijn backofiice-team, door het proces. Zij zorgden voor transparantie, en konden alle vragen beantwoorden. Een lastig proces (3 maanden!) maar we hebben ons geen moment verloren gevoeld... "

Ingrid Volwater 06-05-2019

" De adviseur: Zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig.. Wij hebben onze nieuwe hypotheek afgesloten door tussenkomst van de adviseur van Hypotheken Unie. Vanaf het eerste contact tot aan het afsluiten van de hypotheek heeft zij ons zeer vakkundig bijgestaan. Een vriendelijke en uitermate klantvriendelijke aanpak, zorgden wat ons betreft voor een zeer lovende referentie! "

M.m. 06-05-2019

" Rustige en duidelijke uitleg over alle zaken van dien. "

Familie van aken 06-05-2019

" Je krijgt duidelijk advies, zeer goede begeleiding en uitleg. De adviseur neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. Zeer snelle reactie, fijne, prettige begeleiding met puntjes op de i Wij zouden de Hypotheken Unie zeker aanbevelen!! "

Danielle 01-05-2019

" Nadat wij ons droompaleisje hadden gevonden, wilde wij erg graag nog voor onze vakantie de sleutel. Het daadwerkelijk ontvangen van de sleutel duurt meestal zo'n acht weken, maar bij ons is dit is 8 dagen gerealiseerd. Mede door de geweldige hulp van de HypothekenUnie Oss en in het bijzonder de hulp van de adviseur! Helemaal top en natuurlijk heel erg bedankt. "

Lauren 29-04-2019

" Super blij met met de service van de adviseur! Hij reageert snel, weet waar hij het over heeft en helpt graag mee. Mochten we in de toekomst weer financieel advies nodig hebben, dan melden we ons zeker bij hem! "

Kelly 28-04-2019

" Ik ben super blij met dit bedrijf en vooral de adviseur die we hadden bij vragen stond die voor ons klaar, tot op het laatste moment. "

Sa 28-04-2019

" Wij hebben een fijne ervaring gehad met de adviseur, hij heeft ons super goed geholpen met de nieuwe hypotheek aan te vragen. Hij reageerde vrij snel als we met vragen zaten en legde alles goed uit. "

Pim 28-04-2019

" We zijn erg goed geholpen door de adviseur. Veel persoonlijke aandacht. Zeer goed begeleid in het koop proces van ons eerste huis. "

Keshav 25-04-2019

" Een zeer goed dienstverlener, geef de juiste informatie die ik nodig had. "

Roy 25-04-2019

" Zonder al te veel moeite een leuk appartement kunnen kopen met de hulp van de adviseur. Alle zorgen worden uit handen genomen, ontzettend fijn. "

E vd H 24-04-2019

" De adviseur heeft mij heel goed geholpen door met me mee te denken. Hij heeft goed advies gegeven waardoor ik goede keuzes heb kunnen maken. Niet alleen het hoognodige werk maar ik kon de adviseur ook om wat extra informatie vragen waarmee hij mij ook heeft geholpen. En niet onbelangrijk, het was zeker niet vervelend om op kantoor te komen, het was een hartelijk ontvangst en gezellige gesprekken met de adviseur. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. "

Samantha 24-04-2019

" Voor het eerst een huis kopen blijft toch spannend, fijn dat we hiermee terecht konden bij HypothekenUnie. De adviseur heeft ons duidelijke overzichten gegeven en het juiste advies in onze hypotheek en eventuele verzekeringen die we hierbij wilden afsluiten. Op al onze tientallen vragen super snel en duidelijk antwoord gekregen. Top!! "

Mahjoub Labras 17-04-2019

" Zeer open, transparant, eerlijk en ook daadwerkelijk adviserend. Geen skyhigh prognoses maar een realistische kijk op de mogelijkheden en de voor- en nadelen daarvan. "

Inge 13-04-2019

" Ik ben ontzettend prettig geholpen door de adviseur van HypothekenUnie in Oss. Betrouwbaar persoon, prettig in omgang, deskundig, alles duidelijk uitleggen, komt afspraken na, makkelijk bereikbaar en altijd snel terug reagerend op vragen of mails, het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren! De hypotheek was ook snel geregeld! Ik zou het iedereen aanbevelen. Nogmaals ontzettend bedankt! "

Tanja 10-04-2019

" Heel prettig gesprek met haar gehad, duidelijke informatie, vriendelijk. "

Silvia 06-04-2019

" De adviseur heeft ons zeer goed geholpen omtrent onze nieuw hypotheek. Bij al onze vragen een juist antwoord gegeven en komt zijn afspraken keurig na. Hij is een betrouwbaar persoon die wij een ieder zullen aanraden . Nogmaals hartelijk bedankt. "

Anoniem 04-04-2019

" Het was even spannend, maar uiteindelijk is alles goedgekomen. Ik ben ervan overtuigd dat we geen geldverstrekker hadden kunnen vinden zonder haar hulp. "

Yvonne en Barry 03-04-2019

" Wat een bijzonder prettig persoon! Behalve meedenkend, kundig en snel met reageren. Tevens begeleid de adviseur je prettig door het proces heen. Geen enkele vraag is te gek. Ik gun iedereen deze top adviseur en vertel dit graag aan andere mensen om me heen. "

Dirk van der Plas 03-04-2019

" Heel betrokken en deskundig. Hypotheek is op maat en past bij onze persoonlijke situatie. Vragen werden snel en adequaat beantwoord. Tijd wordt genomen om het advies te bespreken en toe te lichten. "

Leonie 28-03-2019

" De adviseur heeft ons geholpen met de financiering van onze nieuwbouwwoning. We zijn heel erg tevreden over de adviseur en de HypothekenUnie te Oss. Ze zijn deskundig, ervaren, betrokken en vriendelijk. Al met al zijn we blij dat we onze hypotheek via de adviseur en de HypothekenUnie Oss hebben geregeld en kunnen we dit anderen zeker ook aanraden! "

Miranda 10-03-2019

" Heel open, eerlijk en fijne communicatie. Ze geeft foed advies en luisterd goed naar de wensen. "

Kenneth Horst 21-02-2019

" Nette correcte service met passie voor zijn werk. Jeroen Van Eyck heeft ons alle tijden bijgestaan en juist wanneer wij hem dringend nodig hadden. Hij was en is voor ons een steun en toeverlaat. Wij zullen HypotherersUnie dan ook aan iedereen aanbevelen. Jeroen dankjewel voor alles, jij bent een topper! "

Ard 21-02-2019

" Nadat ik bij een viertal bureaus was geweest voor een eerste gesprek, was ik er snel uit: De adviseur van de HypothekenUnie Weert gaf mij vanaf moment één het perfecte gevoel wat je wilt ervaren bij de aankoop van een woning. De adviseur had extra aandacht voor mijn persoonlijke situatie en vooral ook mijn toekomstplannen. Immers je hypotheek sluit je nu af, maar wel voor een periode van 30 jaar. Dus de toekomst meenemen is erg belangrijk. Bovendien viel mij op dat hij meer professionele kennis had dan overige bedrijven. Ik twijfelde eerst of dit dan wel klopte, maar middels het wetboek liet hij mij zien niet te hoeven twijfelen. Uiteindelijk heb ik er 5 gesprekken gehad alvorens ik de bij mij passende hypotheek had gevonden. De HypothekenUnie Weert staat voor de perfecte service met de perfecte kwaliteit!!! Kijk niet verder, dat heb ik al voor jou gedaan, ga naar de HypothekenUnie Weert! "

Claudia Horst-Stal 20-02-2019

" Ontzettend goed geholpen met de aanvraag van onze hypotheek door Jeroen van Eijk van HypothekenUnie Tilburg.Echt maatwerk ,er wordt heel goed onderzocht wat je wensen zijn voor nu en voor de toekomst. Wij hebben erg goed advies gehad van Jeroen en stond ook op elk moment van de dag voor ons klaar. Echt een aanrader. "

Jos van Eijk 06-02-2019

" Dit was een echt hoofdpijndossier maar dankzij de mensen van de HypothekenUnie tot een mooi resultaat gekomen. Waarvan de bank zei dat wat wij wilde niet mogelijk was hebben deze mensen het toch voor elkaar gekregen. Enorm bedankt nogmaals. "

John 04-02-2019

" De adviseur is professioneel en zeer betrokken. Erg fijne gesprekken en altijd bereid om vragen (snel) te beantwoorden. Bedankt voor je hulp! "

Lennart 02-02-2019

" Goed en betrouwbaar advies. Ze komen hun afspraken na! "

Mona 30-01-2019

" Ik kan iedereen Hypotheken unie aanbevelen. Erg fijne en snelle communicatie. Ze denken echt met je mee en kijken naar de beste mogelijkheden. "

Patrick Timmermans 02-01-2019

" Voor de financiering van mijn nieuwbouw woning kwam ik bij de HypothekenUnie terecht. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en er werd alle tijd genomen om het hypotheekadvies af te stemmen op mijn individuele situatie. Zelf heb ik een gedegen financiële achtergrond en ben dan ook zeer kritisch ingesteld als het om dergelijke zaken gaat. Ik werd nimmer teleurgesteld. De hypotheekadviseur bleek goed op de hoogte te zijn van zowel recente regelgeving, overgangsregelingen en de producten van de verschillende hypotheekverstrekkers. Ook na het gesprek was er volop ruimte voor extra afspraken, het stellen van aanvullende vragen en het laten uitvoeren van nieuwe berekeningen. De klantgerichte en vooral ook de pro-actieve houding van de hypotheekadviseur heb ik als zeer positief ervaren en ik kan deze hypotheekadviseur daarom van harte aanbevelen. "

Chantal van Heugten 25-12-2018

" Een uitstekende keuze! Wij hebben Dennis ervaren als een toegankelijk persoon met veel kennis, die op elk tijdstip voor je klaar staat. "

Ellis Van Zaal 12-12-2018

" Ik raad Martine van harte aan! Zij heeft zich voor de volle 100% ingespannen om mijn hypotheek op tijd rond te krijgen. Ongeveer alles zat tegen bij het aanvragen van de hypotheek, echter door Martine's slagvaardige optreden is het allemaal goedgekomen. Naast de hoge klant- en servicegerichtheid heb ik het persoonlijke contact als zeer prettig ervaren. Een huis kopen doen de meesten van ons slechts een paar keer in ons leven, en Martine's begeleiding heeft echt veel rust en duidelijkheid gebracht. Bij de aankoop van een volgende huis zal ik geen moment aarzelen om Martine in te schakelen! "

J. de Lang 11-12-2018

" Vanaf het eerste oriënterend gesprek t/m het passeren van het huis heeft HypothekenUnie (m.n. Pieter & Mandy) mij prima geholpen, het juiste voorstel gedaan en daar waar nodig gecommuniceerd met de hypotheekverstrekker en notaris. Ook na de overdracht heb ik kunnen rekenen op het deskundige advies daar waar nodig. Al met al een prettig contact met de HypothekenUnie. Bedankt! "

Hylke Maas 05-12-2018

" Voor een snelle hypotheekaanvraag, waarbij toch goed over alle zaken is nagedacht moet je echt bij HypothekenUnie zijn. "

Suzanne de Moor 24-11-2018

" Martine de Vries van HypothekenUnie Leiden en omgeving is een vakvrouw. Ik verwijs met een gerust hart cliënten naar haar door. Zij verleent topservice en maatwerk bij hypotheken. "

DVH 22-11-2018

" duidelijke uitleg, meedenken met ons en de tijd nemen voor ons. Zeer tevreden "

Robbie 19-11-2018

" Wij zijn zeer tevreden. Erg persoonlijk en snelle, duidelijke reacties! "

Bas Baaten 14-11-2018

" Advies en hulp voor het uitzoeken van de hypotheek was erg duidelijk en overzichtelijk. Met hun hulp was het allemaal veel minder lastig als wat we tevoren verwachten. Contact liep ook erg vlot en soepel. Kortom, aan te bevelen! "

Mika Max 01-11-2018

" Voor een snelle hypotheekaanvraag, waarbij toch goed over alle zaken is nagedacht moet je echt bij HypothekenUnie zijn. "

Hylke 30-10-2018

" De adviseur heeft het onderste uit de kan gehaald voor mijn hypotheekaanvraag. Ik hoefde zelf nergens op te letten, de adviseur regelde alles voor mij. Ik zou iedereen aanraden om de hypotheek via de adviseur te regelen. Zowel zakelijk als privé. "

Rick 14-10-2018

" Zeer kundige en betrokken hypotheekadviseur! Punctueel, geduldig en erg goed in de communicatie. "

Lynn 03-10-2018

" Super fijn en duidelijk advies. Wij zijn erg blij dat wij hiervoor gekozen hebben. Geen vraag was te gek en we kregen altijd een hele snelle reactie. Zeker geen spijt van!!! "

Triantos Konstantinos 02-10-2018

" Best choice for internationals, the advisor was the best choice for me, an international in Eindhoven! From the very first appointment, The advisor will explain to you how the Dutch housing market works and what is the best option for you regarding your needs and your wishes. He will run the whole process for you and you will not need to have any contact with banks, brokers, insurances or any other party. He will be your representative for anything. This was very beneficial for me because I didn't need to worry about the small prints of the contracts I signed. the advisor indicated everything and gave me the confidence that I am aware before I signed any document. He is fluent in English and available for calls, emails 24/7. I highly recommend him "

Rene 28-09-2018

" HypothekenUnie is echt aan te raden. Er wordt snel gehandeld en alles opgepakt. Ook na kantooruren altijd bereikbaar bij evt vragen enz. "

Thar Zang 16-09-2018

" Proactief bijgestaan door mevrouw Martine de Vries kwamen wij snel tot een prachtig resultaat inzake ons droomhuis in Noord-Brabant. De nodige hobbels nam mevrouw De Vries voortvarend, zeer klantgericht en buitengewoon professioneel, dus met veel kennis van zaken en veel ervaring. Niets dan dank! "

Ruud Z. 01-09-2018

" Dennis Priem is zeer kundig en klantgericht. Hij heeft ons maatwerk geleverd, waar we zeer tevreden mee zijn. Hij gaat net het stapje verder in vergelijking tot het standaard advies bij menig willekeurige bank. "

A. van Santen 28-08-2018

" Onze hypotheekadviseur heeft onze hypotheekaanvraag tot volle tevredenheid afgewikkeld. Hij beschikt over inzicht, denkt mee en komt zijn afspraken stipt na. Zeer prettige ervaring. "

Thar Zang 23-08-2018

" Proactief bijgestaan door mevrouw Martine de Vries kwamen wij snel tot een prachtig resultaat inzake ons droomhuis in Noord-Brabant. De nodige hobbels nam mevrouw De Vries voortvarend, zeer klantgericht en buitengewoon professioneel, dus met veel kennis van zaken en veel ervaring. Niets dan dank! "

Anoniem 11-08-2018

" My girlfriend and I hired the advisor from HypothekenUnie as mortgage advisor. With him, we could look at the different options for mortgages and simulate different scenarios. He was always very helpful and his advice was very good in order to find the best options for our case. I would gladly recommend his services. "

Theo Heemskerk 08-07-2018

" Martine is een deskundige adviseur en heeft ons erg goed geholpen. Waar andere partijen de moeite niet nemen, heeft zij ons dossier goed begeleid en een passende hypotheekverstrekker gevonden. We raden haar dan ook aan! Persoonlijk, vriendelijk en attent. "

Bo Bressers 05-07-2018

" De adviseur is een topper! Snelle service, hij denkt mee over wat jíj wil en wat belangrijk is voor jou, hij is betrouwbaar en eerlijk in zijn advies. Ook het overige personeel is snel in reactie en super vriendelijk. Ik zou de HypothekenUnie aan iedereen aanraden! "

Kirsten de Roo 17-06-2018

" De adviseur heeft ons zeer goed geholpen met onze hypotheek. Duidelijk, snel en zeer klantgericht! Daardoor was het voor ons helemaal helder wat wel en niet mogelijk was. We hebben het contact met de adviseur als erg prettig ervaren. "

Anoniem 15-06-2018

" Wat een andere Hypotheekverstrekker niet kon regelen maakte de adviseur in korte tijd mogelijk. "

J Dirckx 15-06-2018

" Ik beveel HypothekenUnie iedereen aan vanwege de uiterst zorgvuldige werkwijze en duidelijke uitleg ook voor diegene waarvoor dit geen dagelijkse bezigheden zijn . Een hypoteek sluit je tenslotte niet iedere dag af . "

Kris Lenaers 14-06-2018

" Ik kan HypothekenUnie Weert aanbevelen omdat zij mij volledig ontzorgd hebben bij het oversluiten van mijn hypotheek. Duidelijke afspraken en praktisch meedenken in oplossingen heb ik als zeer prettig ervaren. "

Jim Schouwink 14-06-2018

" Ik kan het kantoor aanraden omdat zij transparant adviseren. Wijn zijn bij drie kantoren geweest en hebben uiteindelijk voor de hypothekenUnie gekozen. Goed gevoel aan over gehouden. "

Eloy 14-06-2018

" De adviseur wist al snel welk type koper ik ben en welke informatie ik nodig had om de juiste beslissing te kunnen nemen "

L vd Zwan 13-06-2018

" zeer concreet en duidelijk advies en super snelle reactie na stellen van een vraag via mail, app en telefoon. "

Robbert Van Der Velde Robbert Van Der Velde 12-06-2018

" super goed advies gekregen, geen vraag was gek genoeg! super blij met het eindresultaat. "

Mathijs Wouters 14-05-2018

" Pascal heeft mij gedurende de aankoop van mijn woning continue bijgestaan in het proces. Top advies, snel waar nodig, betrokken en gedreven personeel. Echt absoluut een aanrader. "

Boyd Bartels 14-05-2018

" In mijn aanvraag heeft de adviseur uitstekend begrepen wat bij mij past. Geen eindeloze afspraken en dikke pillen papier, maar praktisch, resultaatgericht en toch persoonlijk. Ik ben heel tevreden. "

Mathijs 18-04-2018

" De adviseur heeft mij gedurende de aankoop van mijn woning continue bijgestaan in het proces. Hij geeft top advies, is snel waar nodig en is betrokken en ontzettend gedreven. Dit geldt tevens voor het personeel. Echt absoluut een aanrader. "

Nikki Salden 07-04-2018

" Na eerst wat sceptisch te zijn over hypotheekadviseurs ons door Pascal laten overtuigen van de juiste keuzes. Zeer snel gehandeld en persoonlijk benaderd. Opende voor ons ook ogen over eventuele andere mogelijkheden waar wij niet direct bij stilstonden. Zouden aan iedereen HypothekenUnie aanbevelen! "

Wendy B. 28-01-2018

" Ik ben zeer te vrede over de adviseur. Hij heeft me veel goede adviezen gegeven,en leg alles heel duidelijk uit. En hij is zeer gedreven in zijn werk,en heel erg gemotiveerd. En hij heeft heel veel kennis en verstand van zaken. Ik ben dan ook zeer te vrede, en daarom verdiend hij ook een dikke 10. En mn hele goede advies is,ga naar de adviseur. "

Eric 24-01-2018

" De adviseur en het team van de HypothekenUnie hebben ons naar alle tevredenheid geholpen! Gegeven uitleg was altijd duidelijk en waar dat niet het geval was werd het verduidelijkt op een manier dat we konden bevatten. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord of door de adviseur of door een andere medewerker. Deze medewerkers waren duidelijk ook op de hoogte van de details en de materie gezien alle vragen vrijwel meteen beantwoord konden worden. Het aanbod lijkt ons zeer correct en de hypotheek vorm waar we uiteindelijk op uitgekomen zijn zoude we zelf niet zomaar gevonden hebben. Ook als de marktvoorwaarden zoals ze op dit moment staan zouden veranderen zal het hoogstwaarschijnlijk nog altijd voordeliger uitkomen dan de standaard vorm die wij zelf voor ogen hadden. In het kort zijn we uitstekend geholpen door een team met kennis dat binnen de kortste tijd ook reactie had op gebeurtenissen of vragen! "

Greet Banga 24-01-2018

" Super geholpen door Martine de Vries, was geen makkelijke weg maar door haar inzet en doorzettingsvermogen is het wel gelukt om alles voor elkaar te krijgen! "

Marianne Segers 19-01-2018

" Hele prettige samenwerking en heel vakkundig advies gekregen "

Kristel 12-01-2018

" Na een aantal fijne gesprekken waarin er gekeken wordt naar de woonwensen en je toekomstbeeld krijg je een deskundig advies. Als je vragen hebt woren die snel beantwoord en in duidelijke taal wordt er uitgelegd wat er voor jou mogelijk is en wordt je geholpen bij het maken van je keuze. "

Bart 03-01-2018

" Professioneel maatwerk en prettige gesprekken. Wij zijn dik tevreden met de adviezen van onze hypotheekadviseur. "

C.M. 03-01-2018

" Betrouwbare partij met de verstand van zaken. De adviseur legt alle opties duidelijk aan je uit en je krijgt ook de mogelijkheden om naar meerdere banken te kijken. "

mv 02-01-2018

" rustig duidelijk en meerdere gesprekken zodat alles beter onthouden wordt "

B.L. 28-12-2017

" Advies op maat! Bekijkt de leefsituatie en belevens behoeftes! "

Danicque Smeets 28-12-2017

" Veel kennis, flexibel, zeer persoonlijke aanpak en alles behalve stoffig "

M. Lauwerijssen 27-12-2017

" Deskundig, onafhankelijk, persoonlijk en integer. De adviseur maakt de juiste vergelijkingen en geeft een integraal beeld. Het advies stopt niet bij een hypotheekofferte, ons hele financiële paatje werd doorgenomen. Fijn dat iemand met ons meedenkt, vooruit denk en ons spiegelt. "

Rudi en Sigrid 27-12-2017

" Wij zijn goed ontvangen en hadden een goed gevoel na ons eerste gesprek het was persoonlijk gericht. Wij vonden het fijn om meer dan 1 gesprek te hebben. Zelf heb ik een eigen bedrijf. Dus dan is het niet makkelijk om zomaar een financiering te krijgen. Maar door het goede en eerlijk advies hebben we alles kunnen regelen. "

Emiel 26-12-2017

" Zeer prettig en open gesprek waarin goed werd meegedacht aan onze toekomstwensen "

Mark Versluis 26-12-2017

" Buitengewoon professioneel en betrokken!! Zeer goed advies en erg veel verstand van de materie... "

JvH 19-10-2017

" Alles is goed geregeld en vooral heel snel, wij hadden onze hypotheek binnen een paar weken nodig, en dat is ze gelukt!! "

Rdj 19-10-2017

" Duidelijk en deskundig Advies Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen Helmaal Top "

Ineke 18-10-2017

" De hypotheekadviseur verdient de hoogste score daar wij zeer blij met hem zijn. Gesprekken waren steeds zeer prettig, hij leefde zich in in onze situatie en nam alle tijd. Ook konden we hem steeds goed bereiken bij vragen, nam steeds alle tijd voor ons. Wij zijn nieuwkomers op de huizen- en hypotheekmarkt dus vroegen hem het hemd van het lijf. Hij bleef steeds geduldig. De hypotheek die er uiteindelijk uit is gekomen is super voor ons. Alleen maar complimenten! "

Gwen 18-10-2017

" Mocht je op zoek zijn naar een gedegen, eerlijk, op jouw situatie geënt advies, ga naar de HypothekenUnie! De adviseur wist een control freak als ik nog dingen te vertellen die ik niet wist. Hij wist mijn excel met alle info over ons gezin erop, aan te vullen. En heeft ons zo zelfs nog €200 per maand bespaard bij aankoop van onze nieuwe woning. Dus buiten dat het aardige mensen zijn, zijn ze accuraat en kundig. Aan te bevelen! "

M. Bunt 17-10-2017

" Zeer goed zonder twijfel, De adviseur heeft ervoor gezorgd dat de bedrijfscijfers duidelijk vertaald zijn naar de bank toe, in die mate dat ze vertrouwen hadden om ons een hypotheek te verstrekken waar het andere adviseurs niet gelukt was. "

Willem 17-10-2017

" zeer deskundig, op alle vlakken zeer goed geinformeerd "

TC 06-09-2017

" Ik wist persoonlijk niets af van hypotheken. Allereerst heeft hij in lekentaal alles uitgelegd, met mij de mogelijkheden besproken en ten slotte zijn advies gegeven. Ik kreeg de tijd om alles tot me door te laten dringen. Bij vragen was hij altijd telefonisch bereikbaar en bij vervolg afspraken waren plaats en tijd altijd flexibel en deed hij er alles aan om het naar mijn wens te laten verlopen. "

Anoniem 29-08-2017

" Heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt! Ik en mijn vriendin zijn startende ondernemer en toch hebben we een hypotheek kunnen krijgen terwijl zeker 10 andere instanties ons niet eens wilde helpen. "

Philippe Verdonschot 23-08-2017

" Gewoon goed geholpen. We zijn heel fijn geholpen en ze hebben bij de HypothekenUnie ook echt verstand van zaken. Ook is het allemaal heel duidelijk gecommuniceerd, kortom een aanrader. "

linda 23-08-2017

" eerlijk, betrouw en kundig advies. Komt alle afspraken na en geeft helder en duidelijke uitleg over de consequenties van een keuze. "

Philippe 22-08-2017

" De adviseur neemt goed de tijd voor je en kijkt ook wat het beste is voor jullie situatie. Hij heeft ook echt verstand van zaken. "

LV 21-08-2017

" Zeer kundig, breed netwerk, zeer flexibel, zeer klantgericht, out of the box denker, zeer integer. "

Quint 18-08-2017

" Zeer tevreden over eindresultaat. Na gesprekken met meerdere hypotheekadviseurs bij deze het beste gevoel. Was ook het hypotheekadvies wat het meest toekomstbestendig was. "

Anoniem 14-08-2017

" Kundig, persoonlijk, goed geregeld! ***** is kundig en persoonlijk. Hij zoekt de beste deal rekening houdend met je persoonlijke situatie. Omdat ik een eigen bedrijf heb is een en ander niet zo standaard maar hij pakt het perfect op. Zeker een aanrader voor iedereen! "

Koen 14-08-2017

" Zeer kundig. Goed advies op basis van je persoonlijke situatie en de adviseur gaat ervoor om een en ander te regelen. Mijn situatie was geen standaard situatie met mijn eigen bedrijf maar dit heeft hij zeer goed opgepakt. Ik zou de adviseur zeker aanbevelen aan iedereen! "

Anoniem 13-08-2017

" Andere kantoren kregen het niet rond, Stefan wel!! Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, ***** gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Rick 13-08-2017

" Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, de adviseur gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Joeri Slangen 09-08-2017

" Goed, eerlijk en helder advies! HypothekenUnie is vakkundig, makkelijk in de omgang en legt de gang van zaken net zo vaak uit tot dat alles in detail duidelijk is. Dit is erg prettig zeker als je minder ervaring hebt in het web van verzekeringen, hypotheken, levensverzekeringen, enz. Daarnaast maakt hij tijd voor zijn klanten, zijn bezoeken aan huis geen probleem, ook niet in de avonduren. HypothekenUnie is ook nog eens in het bezit van een top team, dat van allen zaken op de hoogte is. Top advies, voor een eerlijke prijs door ervaren en vakkundige medewerkers! "

Joeri 09-08-2017

" De adviseur is vakkundig, makkelijk in de omgang en legt de gang van zaken net zo vaak uit tot dat alles in detail duidelijk is. Dit is erg prettig zeker als je minder ervaring hebt in het web van verzekeringen, hypotheken, levensverzekeringen, enz. Daarnaast maakt hij tijd voor zijn klanten, zijn bezoeken aan huis geen probleem, ook niet in de avonduren. Daarnaast is Hypotheken Unie in het bezit van een top team, dat van allen zaken op de hoogte is. Top advies, voor een eerlijke prijs door ervaren en vakkundige medewerkers! "

I.J.K. 08-08-2017

" Duidelijk advies en zeer goed geholpen door Pascal. Goede service, en snelle terugkoppeling bij vragen. "

Anoniem 24-07-2017

" Duidelijk, eerlijk advies! Bij aankoop van ons eerste huis, hebben wij goed en duidelijk advies gekregen. We wisten precies waar we aan toe waren in 'begrijpbare' taal. Er werd goed meegedacht, waardoor wij nu ons droomhuis hebben kunnen kope "

Anoniem 29-06-2017

" De adviseur werkt snel en accuraat en is in staat je het gevoelt je geven dat hij alleen met jouw zaak bezig is. "

MCS 13-06-2017

" We hebben goed en duidelijk advies gekregen, komt zijn afspraken na en heeft goede kennis van het vak. "

M. 12-06-2017

" Zeer kundig, komt afspraken goed na. Betrouwbaar en kennis van de markt. "

Indy 09-06-2017

" Geeft goed en duidelijk advies! Beter geregeld kon het niet:) "

Wilfred 08-06-2017

" De adviseur is vanaf het begin open en duidelijk geweest over de mogelijkheden voor een hypotheek. Als ondernemer in de bouw is het moeilijk om een hypotheek te krijgen maar de adviseur heeft dit tot volle tevredenheid geregeld. In oktober ga ik verhuizen. "

P.M. 08-06-2017

" We hebben samen gesproken over een bedrijfsovername, daarop een plan gemaakt om de bedrijfsovername te doen over één jaar i.p.v. direct vanwege financieel gunstigere redenen. "

Popke en Tanya 08-06-2017

" De adviseurs zijn zeer deskundig en gedreven om de juiste hypotheek zoals tijdens het eerste gesprek te regelen. Per mail en telefoon altijd te bereiken, ook na 17:00 uur. Ook met complexe situaties zoals in mijn geval weten ze goed raad. "

Nadjany 08-06-2017

" Wij hebben echt een super ervaring met de adviseur. Zelf hebben we er 0.0 verstand van en hij heeft ons werkelijk met alles geholpen! Zeer tevreden "

Richard 06-06-2017

" Via via in contact gekomen met de adviseur van de HypothekenUnie in verband met nieuwe woning en bijbehorende hypotheek. In een eerste gesprek de situatie besproken en een richting bepaald. Tijdens een tweede gesprek de puntjes op de i gezet en hier en daar al pratende wat aangepast zodat er een hypotheek is uitgekomen waarbij we ons zeer content voelen. Aansluitend zeer snel een offerte ontvangen van de uitgekozen geldverstrekker. Wij zijn dik tevreden ! "

Helmie 03-06-2017

" Bij andere hypotheekadviseurs heb ik vaak het idee dat er een 'basis checklist' wordt besproken. Op basis daarvan komt een standaard advies. Deze adviseur analyseert grondig de situatie van de klant om op basis van de totale situatie een goed advies te kunnen geven. Hij is onafhankelijk en kundig in zijn vak! "

Nicole 07-05-2017

" De adviseur heeft ons geweldig geholpen! Bij het verhuizen en het aangaan van een nieuwe hypotheek komt er een hoop op je af. De adviseur heeft ons in begrijpelijke taal uitgelegd wat er van ons verwacht word en wat wij van hem en de bank mogen verwachten. Het sluiten van een hypotheek is voor ons iets heel spannends. Inmiddels is alles perfect gelopen! Bedankt voor de goede dienstvelening! "

Oma kaatje 03-05-2017

" Nadat 2 andere hypotheekadviseurs afhaakten omdat een woningruil teveel risico's met zich mee bracht, vond HypothekenUnie dit helemaal geen probleem. En ze hebben het inderdaad gewoon vakkundig afgehandeld zonder enig probleem. De open en vriendelijke manier van samenwerken is daarnaast nog een extra reden om met deze mensen in zee te gaan. Wij genieten al een tijdje van ons huis en zijn jullie dan ook zeer dankbaar voor alle moeite en inzet. "

Harvey en shannon 03-04-2017

" Erg tevreden over HypothekenUnie waar wij onze hypotheek hebben afgesloten. Eerlijk advies, denken mee met je (financiële) situatie, Goede en snelle service en erg duidelijk allemaal. Zeker aan te raden! "

Kevin van der Kruijs 24-03-2017

" Geweldig geholpen door de HypothekenUnie. Professioneel, kundig en behulpzaam. Een organisatie die niet rust tot je hypotheek rond is. Bedankt!! "

Chanou Gielen-Saelmans 24-03-2017

" Na een slechte ervaring met een andere adviseur terecht gekomen bij HypothekenUnie. Ze denken met je mee en zetten alles op alles om een hypotheek voor je af te kunnen sluiten. Dankzij hun hebben wij straks ons eigen plekje! Helemaal top! "

Willem van Liempd 14-03-2017

" Top advies en scherpe offertes!! "

Dave 12-12-2016

" Zéér vriendelijk personeel bij de HypothekenUnie in Weert. Ik werd goed meegenomen in de materie, waardoor ik het uiteindelijk zelf ook ging begrijpen. "

Tim & Daniëlle 17-11-2016

" Fijn om door deze mannen geholpen te worden. Alles is in heldere taal duidelijk gemaakt. Wij hebben dankzij HypothekenUnie in Weert een goede financiering waar we zeer tevreden over zijn. "

Salarisadministratie Loont 10-11-2016

" Eén van onze vaste partners is HypothekenUnie te Weert, waar we tot op heden naar volle tevredenheid zowel particulieren alsook zakelijke cliënten naartoe sturen voor hypotheek of financiering. "

Marjo UniQ 06-11-2016

" Stefan heeft ons perfect geholpen met de hypotheekaanvraag en we kunnen altijd bij hem terecht voor overige financiële vragen. Hij geeft heel goed advies, heeft uitstekende kennis van zaken en weet exact wat er in de markt speelt! "

Luke C 06-11-2016

" Zeer goede en professioneel advies bij hypotheken en financieringen. Een aanrader voor particulieren en bedrijven. "

Marie-Louise Van de Kruijs-Geleuken 28-10-2016

" Overduidelijk veel verstand van zaken. Verder behulpzaam & vriendelijk is mijn ervaring. "

Antoine vdKruys 18-10-2016

" Na bezoek aan o.a. enkele bekende banken bij Hypotheken Unie wel een onafhankelijk advies, en naar mijn mening beste aanbod gekregen. Mede door groter aanbod van mogelijkheden financieringsmogelijkheden, qua geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. "

Marja 24-08-2016

" Tijdens het traject een goede begeleiding gekregen van Stefan, maar vooral de goede nazorg vonden we heel prettig. "

Jac G. 15-11-2015

" Meedenkende en slimme club met merkbaar veel verstand van financiële zaken. Kenmerkend ook vond ik het prettige en vriendelijk verlopend contact. "

M Daamen 30-11--0001

" Hyopthekersunie denkt echt mee en verdiept zich in mijn situatie. Prettig sfeer en deskundig advies. Echt een aanrader! "

Reviews financieel advies HypothekenUnie

Op bovenstaande onafhankelijke websites (Google +, Independer, Advieskeuze.nl, vind je natuurlijk ook beoordelingen over onze andere diensten, zoals bemiddeling bij (bedrijfs)financieringen, hulp bij het opstellen van ondernemingsplannen, verzekeringen vergelijken en ons onafhankelijk pensioenadvies. Dus niet alleen over ons hypotheekadvies. We stellen het op prijs als jij ook een beoordeling achterlaat!

Voordelen HypothekenUnie

Om je te helpen bij het maken van je keuze, tot slot, onze voordelen nog een keer op een rij:

  • Gróótste aanbod geldverstrekkers, verzekeringen en pensioenen door samenwerking met álle aanbieders.
  • Onze keurmerken: o.a. Erkend Hypotheekadviseur, Gecertificeerd Financieel Planner, Erkend Financieel Adviseur, Registeradviseur in Assurantiën.
  • Geen contracten, maar wel een goede samenwerking met aanbieders, daarom écht onafhankelijk maar toch zeer voordelig.
  • Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie, niet naar gemiddeld Nederland.
  • Haalbaarheid, zowel nu als in de toekomst, staat centraal.


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
0.69%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.