Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Lage Zwaluwe: hypotheekadviseurs met een persoonlijke aanpak!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

De geschikte hypotheekadviseur in Lage Zwaluwe

Het afsluiten of oversluiten van een hypotheek is een belangrijk moment. Je wilt daarom goed geïnformeerd zijn voordat je een beslissing maakt. Daarom is onafhankelijk hypotheekadvies erg belangrijk. HypothekenUnie biedt een aantal onafhankelijke hypotheekadviseurs aan in Lage Zwaluwe zodat al jouw vragen beantwoord kunnen worden. Daarnaast kan er een financiële planning gemaakt worden. Onze financieel adviseurs kunnen jou adviseren op diverse gebieden:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Kredieten
  • Vermogensbeheer
  • Pensioenen

Dit advies is geschikt voor zowel de particulieren als ondernemers. Hierdoor is een hypotheekadvies in Lage Zwaluwe altijd in de buurt en op maat! Onze hypotheekadviseurs hebben een jarenlange ervaring en brede kennis en ze gebruiken een persoonlijke aanpak zodat ze jou als unieke klant kunnen helpen. HypothekenUnie werkt samen met alle Nederlandse banken zodat je een goede onafhankelijke vergelijking krijgt van alle hypotheken die er op dat moment aangeboden worden.

Hoe gaat HypothekenUnie te werk?

Jij zal maandelijks een groot deel van je inkomen besteden aan je woonlasten. Deze wil je natuurlijk zo laag mogelijk houden. Maar weet je ook hoe je dit laag krijgt en houdt? De keuze in hypotheekvorm is de eerste stap hierin. Door de juiste voorwaarden kun jij je rente laag houden. Onze hypotheekadviseur in Lage Zwaluwe zal jou als unieke klant aanschouwen omdat ieder andere wensen en behoeften heeft. Er zal dan ook naar andere aspecten gekeken worden zoals werk, fiscale positie, verplichtingen en jouw gezinssituatie.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal jouw situatie besproken worden en kun jij jouw wensen aangeven. Op basis van deze informatie gaat onze financieel adviseur in gesprek met alle geldverstrekkers en wordt er een overzicht gegeven van alle hypotheken. Aspecten die op latere momenten invloed zullen hebben, zullen natuurlijk ook meegenomen worden. Denk hierbij aan arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden of pensioen. Hierdoor ben je verzekerd van 100% onafhankelijk advies.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een passende hypotheek in Lage Zwaluwe voor iedereen

De doelgroep voor HypothekenUnie is erg breed. Wij helpen namelijk iedereen die opzoek is naar Hypotheekadvies in Lage Zwaluwe. Hierbij maakt het voor onze hypotheekadviseurs niet uit of je nu een ondernemer, doorstromer, starter of oversluiter bent. Er wordt altijd onze uiterste best gedaan om een geschikte hypotheek te vinden. Hierbij houden wij het doel voor ogen om een totaaladvies te geven dat niet alleen aansluit op jouw huidige situatie maar ook kan meegroeien in toekomstige situaties. Naast totaaladvies en hypotheekadvies kun je bij HypothekenUnie ook terecht voor een los financieelproduct of verzekeringsproduct.

Voordelen van het inschakelen van een hypotheekadviseur

Het inschakelen van een hypotheekadviseur kan jou vele voordelen geven. Jij ontvangt namelijk een 100% onafhankelijk advies op maat en je wordt de gehele loop van je hypotheek geadviseerd. Daarnaast wordt jouw financiële planning verzorgd en door de samenwerking met de Nederlandse geldverstrekkers kun jij er zeker van zijn dat je een goede vergelijking krijgt. Jouw wensen worden meegenomen in het zoeken van passende hypotheken en op deze manier ben jij verzekerd van een optimaal resultaat in hypotheken!

Nog vragen? Plan een afspraak!

Heb jij nog vragen over het afsluiten van een hypotheek in Lage Zwaluwe? Of wil je graag een persoonlijk gesprek aangaan met een van onze adviseurs zodat jij wat meer informatie kan verkrijgen? Dan kun je een afspraak inplannen met een van onze financieel adviseurs. Dit gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Daarbij is het eerste gesprek altijd vrijblijvend en gratis!

Kom in contact met een adviseur van HypothekenUnie >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.