Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Herpen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Deskundig hypotheekadvies in Herpen

Het vinden van een goede hypotheek is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig zijn er diverse hypotheken die allemaal hun eigen voorwaarden hebben en verschillen in hypotheekvorm. HypothekenUnie helpt jou daarom in de zoektocht naar de best passende hypotheek en zal jouw financiële planning van A tot Z verzorgen. Wij bieden advies voor diverse gebieden:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Pensioenen

Voor onze financiële adviseurs maakt het hierbij niet uit of je een starter op de woningmarkt, ondernemer van een grote zaak, oversluiter van een hypotheek of juist een doorstromer bent. HypothekenUnie biedt voor iedereen een passend advies aan. Onze hypotheekadviseurs in Herpen doen hun uiterste best om een hypotheek te vinden die voldoet aan al jouw wensen en geven je advies over de mogelijkheden van diverse hypotheekvormen. Via een kennismakingsgesprek wordt je persoonlijke situatie in kaart gebracht en kunnen we alle voorwaarden samen bekijken. Op deze manier kan er samen met één van onze financiële adviseurs een goede hypotheek in Herpen gekozen worden. Wij kunnen ons onafhankelijke hypotheekadvies garanderen doordat we een samenwerking hebben met alle geldverstrekkers in Nederland.

Een hypotheekvorm die aansluit op jouw situatie

Iedere hypotheek is anders en beschikt over zijn eigen voorwaarden. Hierdoor heeft iedere hypotheek zijn eigen voor- en nadelen waardoor een keuze maken vaak moeilijker wordt. Onze hypotheekadviseur zal je daarom een aantal vragen stellen zodat er een duidelijk beeld is van wat je wensen zijn. Een aantal van deze vragen zijn bijvoorbeeld: wil je aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebben, wil jij je hypotheek zo snel mogelijk voor een groot deel afgelost hebben of heb je liever een vast doorlopend bedrag dat afgelost moet worden? Als financieel dienstverlener zorgen wij ervoor dat jouw financiële planning compleet geregeld is. Zo krijg jij het juiste hypotheekadvies in Herpen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaan wij te werk?

Bij HypothekenUnie maken wij geen onderscheid tussen ondernemers, starters, oversluiters of doorstromers. Wij helpen iedereen die graag een hypotheek af wilt sluiten voor een eerste huis, een tweede hypotheek nodig heeft of graag over wilt sluiten naar een betere hypotheek. Wij doen ons uiterste best om een hypotheek in Herpen te vinden die niet alleen in je huidige situatie aansluit, maar ook in de toekomst. Dit kunnen wij garanderen door de samenwerking met alle banken en verzekeraars in Nederland. Door met hen in gesprek te gaan, kunnen wij jou een aantal opties aanbieden waarbij de laagste hypotheekrente aan bod komt. Tevens wordt ook de best passende hypotheekvorm met jou besproken. Tijdens deze gesprekken wordt er natuurlijk rekening gehouden met eventuele risico's zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

Onze diensten gaan verder dan alleen het adviseren en aanbieden van hypotheken. Wij zullen ook na het zetten van jouw handtekening onze adviserende rol behouden. Tijdens de looptijd van jouw hypotheek zullen we jou door middel van periodieke gesprekken blijven informeren én adviseren over tussentijdse aflossingen, eventuele rentewijzigingen en andere zaken die te maken hebben met jouw hypotheek. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de financiële zorgen uit handen gehouden worden en ben je verzekerd van een hypotheek die op lange termijn aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Herpen

Een groot deel van je inkomsten gaat vaak op aan maandelijkse woonlasten. Het is daarom begrijpelijk dat je deze het liefst zo laag mogelijk probeert te houden. Daarbij is de keuze in de juiste hypotheekvorm en verzekeringen erg belangrijk. Onze hypotheekadviseur houdt rekening met je persoonlijke situatie zodat er niet alleen gekeken wordt naar de laagste rente. Andere punten die meegenomen worden zijn onder andere gezinsuitbreiding, werk, ambities en je fiscale positie. Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek gaan we samen op zoek naar een hypotheek die aansluit bij jouw situatie. Zo profiteer jij van lage maandlasten en kun je plannen maken voor de toekomst.

Kom in contact met HypothekenUnie

Wil je graag een aantal vragen stellen of in contact komen met een hypotheekadviseur in Herpen van HypothekenUnie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. Onze financiële adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden op ons kantoor of bij jou op locatie. Ervaar hoe het is om onafhankelijk advies en goede begeleiding te krijgen voor én gedurende de looptijd van jouw hypotheek!

Plan een afspraak met de hypotheekadviseur van HypothekenUnie >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur



Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.