Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Professionele hypotheekadviseur in Zuidland
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Zuidland

Ben je van plan om een hypotheek af of over te sluiten? Je stelt jezelf dan al snel de vraag welke hypotheek het beste voor jou is. Je inkomsten gaan maandelijks voor een groot deel op aan woonlasten en daarom wil je deze vaste lasten natuurlijk zo laag mogelijk houden. HypothekenUnie gaat voor jou op zoek naar een hypotheek in Zuidland die past bij jouw situatie van dit moment, maar ook kan meegroeien met veranderende situaties in de toekomst. De voordelen daarvan?

 • Geen financiële zorgen;
 • Advies van een professionele hypotheekadviseur in Zuidland;
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden.

HypothekenUnie verzorgt de financiële planning voor je complete huishouding en neemt daarmee al jouw financiële zorgen uit handen. Natuurlijk kun je ook voor een los financieel- of verzekeringsproduct bij ons terecht, maar onze voornaamste toegevoegde waarde ligt in het doordachte totaaladvies: een advies dat kan meegroeien met jouw situatie. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst bij jou past.

Een hypotheek op maat

Er wordt tegenwoordig veel gezegd en geschreven over de hypotheekmarkt in Nederland. Wij begrijpen dat je daardoor niet meer weet hoe alles in elkaar steekt en waar je allemaal aan moet denken. HypothekenUnie neemt daarom als financieel dienstverlener al jouw financiële zorgen uit handen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt jouw situatie in beeld gebracht en bespreken we jouw hypotheekwensen en -eisen. Onze hypotheekadviseur kan jou advies geven op het gebied van onder andere pensioen, verzekeringen, hypotheken en kredieten. Uiteraard wordt er bij het totaaladvies ook rekening gehouden met de risico's van lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Een goede inventarisatie waarin jouw persoonlijke situatie, wensen en toekomstplannen worden doorgenomen is de eerste stap naar passend advies.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Zuidland en omgeving

Wij onderscheiden ons in de drukke hypotheekmarkt door onze 100% onafhankelijke en complete aanpak. Hypotheken worden getoetst op zaken zoals fiscaliteit, looptijd, toekomstvisie en gezinssituatie zodat we jouw woonlasten kunnen laten aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een duidelijk hypotheek adviesrapport. Hiermee krijg je inzicht in de gevolgen van pensioen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en eventuele studie van kinderen voor jouw netto inkomen. Het duidelijk in beeld brengen van deze gevolgen helpt jou bij het maken van de juiste keuze voor een hypotheek in Zuidland!

Waarom kiezen voor HypothekenUnie?

Mede door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en brede kennis kunnen wij zowel particulier als ondernemer voorzien van 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Zuidland en omgeving. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daarom de meest onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Enkele voordelen van HypothekenUnie voor je op een rijtje:

 • Deskundig advies tot de einddatum van de hypotheek is behaald;
 • Persoonlijke en onafhankelijke aanpak;
 • Je financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Afspraak mogelijk bij ons op kantoor of bij jou op locatie;
 • Gratis en vrijblijvende kennismaking.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen met HypothekenUnie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismaking. Ons team staat voor je klaar en laat je graag kennismaken met onze optimale service en expertise.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Zuidland >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.