Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Rosmalen? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Rosmalen op maat

Een hypotheek bepaalt voor een groot deel je maandelijkse woonlasten en is een financiële verplichting die je voor een lange tijd aangaat. Het kiezen van een verkeerde hypotheek kan je veel geld kosten en daarom is het belangrijk dat je je goed voorbereidt. De hypotheekadviseur in Rosmalen van HypothekenUnie gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie van nu en in de toekomst. Wij verzorgen jouw financiële planning van A-Z en geven je advies op het gebied van onder andere pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Kies je voor onafhankelijk hypotheekadvies van HypothekenUnie, dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Persoonlijk en volledig onafhankelijk advies;
 • Een hypotheek in Rosmalen op maat;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland.

Onze hypotheekadviseur bespreekt jouw persoonlijke situatie en wensen en eisen op het gebied van hypotheken en geeft advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Dankzij onze nauwe samenwerking met alle banken en verzekeraars in Nederland, ben je met HypothekenUnie verzekerd van 100% onafhankelijk advies met als doel zo laag mogelijke woonlasten. Hierbij maakt het niet uit of je een doorstromer, starter, ondernemer of oversluiter bent: bij ons is iedereen verzekerd van hypotheekadvies in Rosmalen op maat.

De juiste hypotheekvorm voor jouw situatie

Het aangaan van een hypotheek is een verbintenis voor vele jaren die gepaard gaat met veel geld, maar desondanks is het niet iets waar je bang voor hoeft te zijn. HypothekenUnie is een 100% onafhankelijke aanbieder en kan daardoor een volledig objectieve vergelijking maken voor jouw hypotheek in Rosmalen. Onze adviseur gaat op zoek naar een hypotheek die zo goed mogelijk bij jouw situatie aansluit. Hierbij is het van belang dat je voor jezelf enkele vragen op een rijtje zet, bijvoorbeeld:

 • Hoeveel kan en wil ik per maand uitgeven aan vaste woonlasten?
 • Wat wil ik daarnaast nog aan financiële ruimte overhouden?
 • Ben ik bereid om eventuele risico's te nemen?

Het hangt dus mede van jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen af welke hypotheekvorm het beste voor jou is. Bij het kiezen van een hypotheek houden wij niet alleen rekening met de laagste rente, maar bieden juist een volledig onafhankelijk en doordacht totaaladvies dat bij jouw huidige situatie past en daarnaast kan meegroeien met veranderingen in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Volledig onafhankelijke werkwijze

Vanzelfsprekend wil je jouw verzekeringen en financiën goed geregeld hebben. Je wilt ervan verzekerd zijn dat je niet teveel betaalt voor producten en diensten, maar anderzijds wil je ook de zekerheid hebben dat jouw hypotheek en verzekeringen bij jou passen. Dankzij onze jarenlange ervaring, onafhankelijke en persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis kunnen we jou tegen eerlijke kosten onafhankelijk adviseren.

Jouw wensen en persoonlijke situatie worden gedurende het kennismakingsgesprek in kaart gebracht. Onze hypotheekadviseur in Rosmalen geeft je advies over de verschillende mogelijkheden, vergelijkt alle voorwaarden met elkaar en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard houden we bij ons advies ook rekening met werkloosheid, pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Persoonlijk hypotheekadvies in Rosmalen

Kies je voor HypothekenUnie, dan ben je dus verzekerd van volledig onafhankelijk en persoonlijk advies op maat. Jij hoeft enkel je wensen en eisen door te geven en vervolgens nemen wij al jouw financiële zorgen uit handen: je ontvangt optimale begeleiding tot de einddatum is behaald. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je een hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van o.a. werkloosheid en pensioen voor je netto inkomen duidelijk worden.

 • Optimale service van A-Z
 • Advies op maat
 • Financiële zorgen worden weggenomen

Kennismaken met HypothekenUnie?

Spreekt onze werkwijze jou aan en wil je graag kennismaken met onze adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. HypothekenUnie staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar komt ook graag bij jou langs op locatie. Wij laten je graag kennismaken met onze uitgebreide service en expertise!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur



Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.