Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheekadvies in Waalwijk en omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Waalwijk

Ben je woonachtig in de buurt van Waalwijk en ben je nog op zoek naar de juiste hypotheek of wil je een hypotheek oversluiten? Dan kan een onafhankelijk hypotheekadviseur in Waalwijk van HypothekenUnie je helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij richten ons op zowel particulieren en ondernemers die graag:

  • Voor het eerst een huis willen kopen;
  • Een tweede hypotheek willen afsluiten;
  • Hun hypotheek willen oversluiten;
  • Willen verhuizen.

HypothekenUnie kenmerkt zich door gericht financieel advies te geven welke is gebaseerd op lokaal inzicht, persoonlijke aspecten en onze praktijkervaring. Daarnaast werken wij samen met alle aanbieders en banken in Nederland waardoor we in staat zijn om de beste onafhankelijke vergelijking voor jou te maken.  

Totaal hypotheekadvies in Waalwijk

Bij ons totale hypotheekadvies houden we rekening met essentiële zaken voor in de toekomst zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen en eventuele werkloosheid. HypothekenUnie maakt samen met jou een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. We leggen alle voorwaarden naast elkaar en vervolgens helpen we jou bij het maken van de juiste keuze. Bij ons ben je verzekerd van een hypotheek in Waalwijk die ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Doelgroep voor hypotheekadvies

Iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur in Waalwijk kan ons inschakelen. Wij werken voor zowel starters, ondernemers, doorstromers en oversluiters. Bij ons totale hypotheekadvies hechten wij veel waarde aan de eisen van de klant, vertrouwen, een snelle maar effectieve procedure en het nakomen van onze afspraken.

Onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies in Waalwijk

HypothekenUnie heeft jarenlange ervaring en is in tegenstelling tot vele andere adviseurs volledig onafhankelijk. We kiezen samen met jou een hypotheek in Waalwijk die bij jouw situatie past. Daarnaast kunnen wij ook optreden als bemiddelaar voor je verzekeraar of bank. Wij regelen de onderhandelingen en zorgen dat je de best mogelijke voorwaarden voor jouw situatie krijgt.

Neem contact op met HypothekenUnie Waalwijk

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor een eerste gratis adviesgesprek. Ook vragen omtrent de kosten van hypotheekadvies beantwoorden we graag in een persoonlijk gesprek. Bij HypothekenUnie staat een persoonlijke aanpak centraal. Afspraken vinden daarom plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Waalwijk.

Plan vrijblijvend een eerste gratis afspraak voor jouw hypotheek in Waalwijk >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.