Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijke hypotheekadviseur in Nijmegen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Nijmegen

Het kopen van een huis is een belangrijk moment in je leven en daarom wil je natuurlijk goed voorbereid zijn en de beste hypotheek in Nijmegen afsluiten. Om je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk te houden is het van belang dat je de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden kiest. HypothekenUnie helpt je hierbij! Onze hypotheekadviseurs kunnen al jouw vragen beantwoorden en helpen met de zoektocht naar een passende hypotheek. Wij verzorgen van begin tot eind jouw financiële planning waardoor al je financiële zorgen uit handen worden genomen. Dus ben je van plan om:

 • Te gaan verhuizen;
 • Voor het eerst een huis te gaan kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten?

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Wij hebben alle hypotheekvormen in huis en dankzij onze nauwe samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij zowel particuliere als zakelijke klanten volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Nijmegen geven. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die volledig aansluit bij jouw situatie en daardoor niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is.

Complete, onafhankelijke en eigentijdse aanpak

De Nederlandse hypotheekmarkt kent vele aanbieders van financiële diensten en producten. Dankzij haar eigentijdse, complete en volledig onafhankelijke aanpak is HypothekenUnie in staat om zich in de drukke hypotheekmarkt te onderscheiden. Ons doel is om jouw woonlasten zoveel mogelijk te laten aansluiten op je specifieke wensen van nu en in de toekomst. Bij het kiezen van de juiste hypotheek houden we niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente, maar ook met je totale financiële huishouding zoals vermogen, pensioen, werkloosheid, overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Door onze samenwerking met alle banken en verzekeraars van Nederland ben je verzekerd van volledig onafhankelijk advies. Onze hypotheekadviseur in Nijmegen geeft je graag uitgebreid advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, vermogensbeheer en kredieten.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Gedurende het vrijblijvende kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw eisen, persoonlijke situatie en hypotheekwensen in beeld. Zodra alles duidelijk is, ontvang je advies over de verschillende hypotheekvormen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Uiteraard worden hierbij ook de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart gebracht. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je een duidelijk adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere studie van eventuele kinderen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden. Dit helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Nijmegen

Met HypothekenUnie ben je dus verzekerd van het meest onafhankelijke advies voor jouw hypotheek in Nijmegen die nu en in de toekomst bij jou past. Kies je voor HypothekenUnie, dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat;
 • Van begin tot eind optimale service;
 • Professionele begeleiding;
 • Al je financiële zorgen worden uit handen genomen.

Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen en eisen doorgeven en wij nemen vervolgens al je financiële zorgen uit handen. Doordat wij rekening houden met (eventuele) veranderingen in de toekomst, ben je verzekerd van een hypotheek die ook in financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

Contact opnemen?

Wil je een afspraak maken met onze onafhankelijke hypotheekadviseur? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Afspraken kunnen bij ons op kantoor plaatsvinden, maar onze hypotheekadviseur kan ook bij jou op locatie langskomen!

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Nijmegen >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.