Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Woerden voor onafhankelijk & deskundig advies!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek afsluiten in Woerden?

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Woerden en omstreken, dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Financieringen;
  • Hypotheken;
  • Verzekeringen;
  • Pensioenen.

En kunnen jou daarom van deskundig en uitgebreid advies voorzien. Een hypotheek afsluiten is een belangrijke beslissing die je maakt. Je zit er immers voor een lange periode aan vast en het heeft veel invloed op je hele financiële leven. Door onze jarenlange ervaring en doordat wij samenwerken met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen we jou zo uitgebreid mogelijk adviseren en een hypotheek in Woerden vinden die past bij jouw hypotheekwensen.

Wie kan er bij ons terecht?

Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies in Woerden of omgeving kunnen bij ons terecht. Het maakt niet uit of je een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent: bij ons kan iedereen terecht voor vragen over hypotheken en verzekeringen. Ook wanneer je al een hypotheek hebt afgesloten en niet wilt overstappen, kun je bij ons langskomen voor financieel advies.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Optimale service totdat de einddatum is bereikt

HypothekenUnie blijft ook na het zetten van de handtekening haar adviserende rol behouden. Wij begeleiden je van offerte tot notaris en blijven je gedurende de looptijd adviseren over tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verhogingen. Wij nemen jouw financiële zorgen over en bieden jou financiële rust.

Persoonlijk hypotheekadvies in Woerden en omgeving

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal, want ieder persoon en iedere hypotheek is anders. In het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw situatie in beeld en gaat daarna samen met jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden. Hierbij letten we niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar houden we ook rekening met zaken zoals premie, voorwaarden en de manier van aflossen zodat je bent verzekerd van een hypotheek in Woerden die nu en in de toekomst het beste bij jou past.

Plan vrijblijvend een afspraak!

Onze hypotheekadviseurs in Woerden maken graag kennis met jou. Zij vertellen je alles wat je moet en wilt weten. Maak je een afspraak? Dan regelt HypothekenUnie de rest!

Laagste rente
3.40%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.40%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.