Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Onafhankelijk hypotheekadvies in Boxtel op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Een hypotheek afsluiten in Boxtel? Onafhankelijk advies op maat

Ben je van plan om een hypotheek af te sluiten of over te sluiten? Dan mag je een onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies zeker niet vergeten! HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur welke is gespecialiseerd in financieel advies voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar een hypotheek in Boxtel en omgeving. Naast hypotheekadvies is HypothekenUnie ook een onafhankelijke adviseur voor jouw:

  • Verzekeringen
  • Pensioen
  • Financiële planning

Door onze jarenlange ervaring, brede kennis en persoonlijke en lokale aanpak kunnen we jou verzekeren van een passend en goed hypotheekadvies in Boxtel. Daarnaast werken wij ook samen met alle verzekeraars en banken in Nederland, zodat we namens jou op zoek kunnen gaan naar een hypotheek in Boxtel die het beste bij je past.

De werkwijze van HypothekenUnie

Onze hypotheekadviseur in Boxtel maakt op basis van jouw hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment, vergelijkt alle voorwaarden met elkaar en helpt je bij het maken van de juiste keuze. HypothekenUnie geeft jou altijd een totaal hypotheekadvies. Dat wil zeggen dat we ook rekening houden met belangrijke toekomstige zaken zoals pensioen, werkloosheid, verzekeringen en een eventuele inkomensterugval. Zo ben je verzekerd van een hypotheek in Boxtel die niet alleen nu, maar ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Meer dan alleen onafhankelijk advies

HypothekenUnie begeleidt jou van offerte tot notaris en behoudt ook na het zetten van de handtekening nog haar adviserende rol. Gedurende de looptijd van de hypotheek blijven wij jou optimale service bieden zoals periodieke servicegesprekken en een maandelijkse besparingscheck. Daarnaast blijven we ook informeren over tussentijdse aflossingen, eventuele rentewijzigingen en verhogingen.

Hypotheekadvies in Boxtel op maat

Onze hypotheekadviseur in Boxtel is gespecialiseerd in onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling. Hierbij werken wij samen met alle geldverstrekkers in Nederland zoals ING, Rabobank, Venn Hypotheken, ABN AMRO, AEGON, Munt Hypotheken en Nationale Nederlanden.

Eerste adviesgesprek: vrijblijvend én gratis!

Wil je graag meer informatie of advies over HypothekenUnie? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Een eerste adviesgesprek is bij ons altijd vrijblijvend en gratis, dus je zit nergens aan vast. Onze hypotheekadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Boxtel.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.