Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Geertruidenberg? HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Een passende hypotheek in Geertruidenberg

Wil je graag gaan verhuizen of ben je van plan om je eerste huis aan te schaffen? Dan zit je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een onafhankelijke hypotheekadviseur in Geertruidenberg aan. Onze financiële adviseurs staan klaar voor al jouw vragen wanneer je van plan bent om:

 • Te verhuizen
 • Je huidige hypotheek over te sluiten
 • Je eerste huis te gaan kopen
 • Een tweede hypotheek af te sluiten

Zowel de particuliere als zakelijke klanten krijgen een onafhankelijk advies. Op deze manier vind je een hypotheek in Geertruidenberg die aansluit op jouw wensen. Doordat er een samenwerking is met alle Nederlandse banken kunnen wij jou informatie verstrekken die handig is bij het zoeken van een geschikte hypotheek.

De doelgroep van HypothekenUnie

De doelgroep voor HypothekenUnie is erg breed. Wij helpen namelijk iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Geertruidenberg. Iedereen wordt als unieke klant geholpen aangezien iedere klant en iedere hypotheek anders is. Er wordt bij iedere situatie gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Hierbij wordt rekening gehouden of je een starter bent of juist een ondernemer die graag een tweede pand wilt aanschaffen. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met zaken die zich in de toekomst afspelen. Op deze manier is jouw hypotheek in Geertruidenberg niet alleen vandaag maar ook in de toekomst op maat!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van een hypotheekadviseur in Geertruidenberg

Wanneer je zelf op zoek gaat naar een hypotheek zul je zien dat het erg tijdrovend is en dat je bij vele banken op bezoek zult moeten komen. Daarom neemt het inschakelen van een onafhankelijk financieel adviseur van HypothekenUnie een aantal voordelen met zich mee:

 • Je krijgt 100% onafhankelijk advies
 • Ontdek je welke hypotheekvorm bij jou past
 • Wordt er bemiddeld tussen alle mogelijke geldverstrekkers
 • Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend

Jij hoeft je dus geen zorgen meer te maken wanneer je een hypotheekadviseur van ons inschakelt! Onze hypotheekadviseur gaat namelijk in gesprek met jou zodat er een beeld geschetst kan worden van jouw situatie. Met deze informatie wordt er gezocht naar een passende hypotheek inclusief hypotheekvorm. Hierdoor is het inschakelen van een adviseur een goede keuze en ben je verzekerd van een hypotheek die op lange termijn bij jou past!

Daarnaast wordt je naast het advies ook tijdens de loop van je hypotheek geholpen door onze financieel adviseurs. Jij krijgt namelijk maandelijkse informatiegesprekken over veranderingen in rente en hypotheek zodat jij zeker weet dat je steeds weer iets extra's kunt besparen op je hypotheek.

Meer informatie nodig? Maak een afspraak voor hypotheekadvies van HypothekenUnie

Het team van HypothekenUnie staat in het kantoor klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij ook graag bij je langs op locatie voor een afspraak. Op deze manier kun je gemakkelijk hypotheekadvies in Geertruidenberg krijgen. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken over informatie of de prijzen. De prijs hangt namelijk af van een aantal factoren die we graag uitleggen. Op deze manier ben jij van alle informatie voorzien en kom je niet voor verrassingen te staan.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.