Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: hypotheekadvies in Wassenaar op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Wassenaar

Wil je graag als particulier of ondernemer een hypotheek in Wassenaar afsluiten? Dan is HypothekenUnie dé onafhankelijk financieel adviseur voor jouw hypotheek, pensioen, financiële planning en verzekeringen! Dus ben je van plan:

  • Om je eerste huis te kopen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Om je huidige hypotheek over te sluiten voor een lagere rente;
  • Te verhuizen van je huidige huurwoning naar een koopwoning;
  • Of om te verhuizen van je koopwoning naar een andere koopwoning?

Dan is het erg belangrijk dat je een goed hypotheekadvies niet vergeet, aangezien een hypotheek invloed heeft op je hele financiële leven. Hierbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk maar ook de eventuele risico's die je loopt, de voorwaarden, de manier waarop je aflost en de premie. Het gaat er uiteindelijk om dat je een hypotheek in Wassenaar afsluit die past bij jouw wensen.

Bij ons wordt er veel waarde gehecht aan een persoonlijke benadering. Je kunt daarom een afspraak inplannen bij ons op kantoor of bij jou thuis in Wassenaar.

Hoe gaat HypothekenUnie Wassenaar te werk?

HypothekenUnie maakt samen met jou op basis van je hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders en vergelijkt de verschillende voorwaarden. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en essentiële zaken zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen, werkloosheid en een eventuele inkomensterugval. Onze hypotheekadviseur in Wassenaar biedt jou een totaal hypotheekadvies: van begin tot eind met hel doel om jou financiële rust te bieden. Zo kunnen wij jou helpen bij het maken van een keuze die het beste bij je past. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Doorlopend adviserende rol

Naar onze mening stopt onze adviserende rol pas indien de einddatum van de hypotheek is behaald. Daarom informeren wij ook gedurende de looptijd over mogelijkheden rondom tussentijdse aflossingen, verhogingen en rentewijzigingen.

Wat kost het hypotheekadvies in Wassenaar?

Door onze lage bedrijfskosten ben je voor onafhankelijk hypotheekadvies- en bemiddeling bij ons altijd voordelig uit. Hoeveel het hypotheekadvies precies kost, hangt af van een aantal factoren. Graag lichten wij deze toe tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie over HypothekenUnie?

Voor meer informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen of plan gerust een eerste gratis adviesgesprek. HypothekenUnie geeft je graag advies over jouw hypotheek in Wassenaar!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.