Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Vinkel en omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een persoonlijke hypotheekadviseur in Vinkel

Een huis kopen, een tweede hypotheek afsluiten of een hypotheek oversluiten: het zijn allemaal belangrijke momenten in je leven die je het liefst in één keer goed wilt doen. Het grootste deel van je maandelijkse kosten zijn woonlasten waardoor je deze natuurlijk zo laag mogelijk wilt houden. Dit kun je alleen laag houden wanneer je de juiste hypotheek in Vinkel uitzoekt. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan aangezien er tegenwoordig vele verschillende hypotheken en hypotheekvormen zijn. Daarom staan onze hypotheekadviseurs klaar om jou te helpen. Wij verzorgen namelijk jouw complete financiële planning zodat jij geen zorgen meer hebt. Door ons advies zul jij met de juiste informatie een goede keuze kunnen maken. Wij geven advies op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Kredieten
  • Pensioenen
  • Vermogensbeheer
  • Verzekeringen

Voor onze hypotheekadviseur in Vinkel maakt het hierbij niet uit of je een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent. Iedereen wordt op een persoonlijke en professionele manier geholpen. Door onze persoonlijke aanpak ben jij ervan verzekerd dat je een hypotheek krijgt die aansluit op je persoonlijke en financiële situatie. Dit is niet alleen voor nu, maar ook voor later. 

Begeleiding van begin tot eind

HypothekenUnie zal jou ook na het vinden van de juiste hypotheek blijven begeleiden. Gedurende de looptijd van je hypotheek zullen wij een adviserende rol blijven houden. Hierbij geven wij advies over tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verstrekken we informatie over jouw hypotheek. Daarnaast bieden wij ook periodieke gesprekken aan zodat er gekeken kan worden waar er nog meer geld bespaard kan worden. Je financiële planning zal hierdoor compleet verzorgd worden en jij zult ervaren dat al je zorgen uit handen genomen worden.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek houden we natuurlijk rekening met jouw wensen en eisen. Onze adviseurs gaan samen met jou in gesprek en bekijken de mogelijkheden die er zijn. Het eerste gesprek, ook wel het kennismakingsgesprek genoemd, is bij HypothekenUnie altijd gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaan wij te werk?

Door middel van een kennismakingsgesprek kan jouw persoonlijke situatie in kaart gebracht worden. Hierna zal onze hypotheekadviseur in Vinkel een selectie maken van de goedkoopste aanbieders en wordt er een vergelijking gemaakt van alle voorwaarden. Wij kunnen dit garanderen doordat we samenwerken met alle Nederlandse geldverstrekkers. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente, wij kijken namelijk ook naar de voorwaarden, premies en eventuele risico's die gelopen kunnen worden.

Na het kennismakingsgesprek ontvang jij een adviesrapport waardoor je inzicht krijgt in de verschillende hypotheken. Daarna kan er samen een goede beslissing genomen worden welke hypotheek in Vinkel het wordt. Op deze manier zul jij een hypotheek hebben die niet alleen nu, maar ook in de toekomst perfect aansluit.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Vinkel op maat

Het vinden van de juiste hypotheekvorm is erg moeilijk. Dit komt doordat iedere situatie persoonlijk is. Daarom wordt er niet alleen gekeken naar de laagste rente bij het kiezen van de juiste hypotheek. Er wordt ook rekening gehouden met je fiscale positie, gezinssituatie, ambities en werk. Hierdoor kun jij profiteren van zo laag mogelijke maandlasten en heb je een buffer voor je plannen in de toekomst.

Maak gratis en vrijblijvend kennis met HypothekenUnie

Jij kan gratis en vrijblijvend contact met een van onze financiële adviseurs opnemen. Op deze manier kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Zo ben jij ervan verzekerd dat je 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Vinkel krijgt dat aansluit op jouw persoonlijke wensen en eisen. Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor.

Kom in contact met een van onze financiële adviseurs in Vinkel >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.