Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Oss: een hypotheek die past bij jouw situatie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheekadvies in Oss op maat

Ben je op zoek naar een woning in of rondom Oss of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten? Voor onafhankelijk hypotheekadvies van een professionele hypotheekadviseur in Oss kun je bij HypothekenUnie terecht. Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van financieel advies voor zowel ondernemers als particulieren die op zoek zijn naar gericht hypotheekadvies, indien zij van plan zijn om:

  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Voor het eerst een huis te kopen;
  • Hun huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente.

HypothekenUnie kenmerkt zich door kennis, maatwerk en inzicht in de lokale omgeving. Mede dankzij onze uitgebreide kennis, persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring kunnen wij jou verzekeren van volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Oss op maat. Wij nemen graag al jouw financiële zorgen uit handen en gaan op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie en wensen. Hierbij werken we samen met alle geldverstrekkers van Nederland, maar hebben geen contracten waardoor wij een goede onafhankelijke vergelijking kunnen maken: een hypotheek met de laagst mogelijke rente die past bij jouw toekomstplannen!

HypothekenUnie verzorgt je financiële planning van begin tot eind

Wij verzorgen als financieel dienstverlener jouw financiële planning van A-Z, maar ook voor een los verzekerings- of financieelproduct kun je bij ons terecht. Onze hypotheekadviseur kan jou adviseren op het gebied van vermogensbeheer, hypotheken, kredieten, pensioen en verzekeringen. Tevens worden alle risico's van eventuele werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht, zodat je bent verzekerd van een hypotheek in Oss die nu, maar ook in de toekomst aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Het kiezen van een hypotheek is een belangrijk moment en daarom staat een persoonlijke aanpak bij HypothekenUnie centraal. Onze adviseur stelt jou gerichte vragen over jouw leefsituatie, hypotheekwensen, persoonlijke situatie en inkomsten zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een hypotheek die het beste bij je past. Zodra alles duidelijk in kaart is gebracht, maken we een selectie van de goedkoopste hypotheekverstrekkers van dit moment, vergelijken we alle voorwaarden en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De mogelijkheden voor een hypotheek in Oss

Om de juiste hypotheek af te kunnen sluiten en tot een goed hypotheekplan te komen, is het voor jou belangrijk om te weten wat je woning waard is. Er wordt inzicht verkregen in de taxatie van je huis en dat geeft weer inzicht in de mogelijkheden van je hypotheek. Onze hypotheekadviseur in Oss helpt je hier natuurlijk bij en bemiddelt tussen verschillende banken om op deze manier een vergelijking te maken. Doordat HypothekenUnie niet beperkt is tot enkel één bank, zijn er voor jou meer mogelijkheden om tot een geschikte hypotheek te komen. Onze adviseurs letten op de details en zorgen ervoor dat een goedkope hypotheek ook daadwerkelijk waarde toevoegt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw unieke persoonlijke situatie en bijbehorende financiën.

Om een betere beslissing te kunnen maken, ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van diverse (eventuele) toekomstige gebeurtenissen op je netto inkomen worden beschreven. Hierbij kun je denken aan de gevolgen van pensioen, arbeidsongeschiktheid en eventueel overlijden van je partner.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Iedereen die op zoek is naar volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Oss kan vrijblijvend contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Onze hypotheekadviseur staat voor jou klaar bij ons op kantoor in jouw regio, maar kan ook bij jou op locatie langskomen. Na het adviesgesprek weet je precies welke hypotheekvorm het beste bij jou past en welke hypotheekverstrekkers de beste voorwaarden bieden. Benieuwd naar onze werkwijze? Plan een afspraak met onze adviseur Rick Felen.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.