Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een passende hypotheek in Sint Hubert voor jouw situatie van nu én later
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Sint Hubert

Voor hypotheekadvies in Sint Hubert van professionele adviseurs kun je bij HypothekenUnie terecht. HypothekenUnie kenmerkt zich door haar brede kennis, onafhankelijkheid, inzicht in de lokale omgeving en door het maatwerk dat zij levert. Onze jarenlange ervaring in de praktijk bevestigt dit. De hypotheekadviseurs van HypothekenUnie specialiseren zich in het geven van financieel advies voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar gericht hypotheekadvies, omdat zij van plan zijn om:

  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen;
  • Hun huidige hypotheek over te sluiten voor een lagere rente.

Kortom: ben je op zoek naar een passende hypotheek in Sint Hubert, neem dan contact op met HypothekenUnie. Wij kunnen jou als geen ander helpen in zo'n soort situatie. Kom langs bij ons op kantoor of nodig ons uit bij jou op locatie.

Advies op maat

Wij bedienen iedereen met een financieringsvraagstuk. Van lening tot hypotheek en van pensioen tot verzekering: wij geven je een passend advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie. Wij vinden het belangrijk dat je een advies op maat krijgt, waar je echt iets mee kan. Dat is dan ook gelijk wat ons uniek maakt. Bovendien vinden wij het belangrijk dat je begrijpt waar je voor tekent. Wij nemen je mee in de materie op basis van jouw kennisniveau. Zo begeleiden wij jou in het financieringsproces. Het maakt voor ons niet uit of het nu gaat om een hypotheek in Sint Hubert voor jou als starter, een hypotheek voor een ondernemer of de financiering van bedrijfsmiddelen (lease). Ons doel is om voor iedereen een passende financiële oplossing te vinden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

100% Onafhankelijk hypotheekadvies in Sint Hubert

HypothekenUnie kent alle ins en outs van alle mogelijke banken op de markt, zowel van de kleinere lokale aanbieders als van de grote nationaal bekende banken. Wij hebben een compleet overzicht van het aanbod. Zodoende werken wij ook samen met alle banken en geldverstrekkers in Nederland, maar hebben geen contracten. Hierdoor kunnen wij een goede onafhankelijke vergelijking maken. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van een objectief en onafhankelijk hypotheekadvies.

Vrijblijvend contact opnemen?

Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan alleen geld. Onze hypotheekadviseur in Sint Hubert houdt daarom ook rekening met andere zaken zoals bijvoorbeeld de toekomstvoorzieningen. Het is zeker raadzaam om een hypotheekadviseur in Sint Hubert in te schakelen door de fiscale regels, de vele bestaande hypotheeksoorten en de financiële voordelen die je met een deskundig advies kunt behalen. Onze financiële adviseurs kunnen je op vrijwel elk gebied van een helder en transparant advies voorzien. Voor een betrouwbaar advies kun je contact opnemen. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis én vrijblijvend.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.