Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Boekel die past bij jouw situatie van nu én later!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Boekel van een onafhankelijke adviseur

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je deze gaan kopen? Of dit nu je eerste huis is of je tweede, in vrijwel alle gevallen zul je hier een hypotheek voor nodig hebben. Een hypotheek is een langdurige financiële verplichting van minstens vele tienduizenden euro's. Het kiezen van een verkeerde hypotheek in Boekel kan je daardoor veel geld kosten en daarom is een goede voorbereiding erg belangrijk. Hierbij is het belangrijk dat je kijkt naar een hypotheek die het beste bij jouw persoonlijke situatie past, want er zijn vele soorten hypotheekvormen die flink van elkaar kunnen verschillen. De hypotheekadviseurs in Boekel van HypothekenUnie geven jou graag meer informatie en advies op het gebied van:

 • Hypotheken
 • Verzekeringen
 • Pensioenen
 • Kredieten
 • Vermogensbeheer

Wij houden rekening met je totale financiële huishouding (zoals werkloosheid, pensioen en vermogen) en nemen daarmee al je financiële zorgen uit handen. Je vaste woonlasten worden zo laag mogelijk gehouden als je kiest voor een hypotheek die aansluit bij jouw situatie van nu én later. Op deze manier profiteer je nu van lage maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden waarmee je in de toekomst jouw dromen kunt verwezenlijken.

Advies op maat

HypothekenUnie richt zich niet enkel op de laagste hypotheekrente, maar houdt ook rekening met o.a. gezinssituatie, toekomstvisie en looptijd zodat je woonlasten precies op je persoonlijke situatie aansluiten. Een juiste inventarisatie waarin je situatie, toekomstplannen en wensen worden doorgenomen is de eerste stap naar passend hypotheekadvies in Boekel. Onze adviseurs houden rekening met je financiële huishouding zoals vermogen, pensioen en eventuele werkloos- of arbeidsongeschiktheid en werken vanuit daar een totaaladvies uit.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Zijn jouw wensen duidelijk in kaart gebracht, dan gaat onze hypotheekadviseur op zoek naar een hypotheek in Boekel die hierbij past. Alle mogelijkheden worden bekeken en we helpen je bij het maken van de juiste keuze. Doordat wij samenwerken met alle verzekeraars en banken van Nederland, kunnen wij een volledig onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Gedurende het kennismakingsgesprek brengen we uiteraard ook de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart. Na afloop van het gesprek ontvang je een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van o.a. overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen voor je netto inkomen staan.

Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Boekel

Mede dankzij onze persoonlijke en volledig onafhankelijke aanpak kunnen wij zowel ondernemer als particulier advies op maat bieden. HypothekenUnie verzekert jou een hypotheek die nu, maar ook later bij jou past. Het enige wat jij dus hoeft te doen is het doorgeven van je wensen en eisen en wij nemen vervolgens al je financiële zorgen uit handen.

 • Van A-Z optimale service;
 • Een hypotheek op maat;
 • Vrijblijvend en gratis kennismaken;
 • Financiële zorgen worden weggenomen.

Maak gratis & vrijblijvend kennis!

Graag beantwoorden wij al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Boekel. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat. HypothekenUnie laat jou graag kennismaken met onze uitgebreide expertise en optimale service!

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Boekel >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.