Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Rozenburg
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Rozenburg en omgeving

Vanaf het moment dat je begint met oriënteren op een hypotheek in Rozenburg stel je jezelf al snel de vraag welke hypotheek geschikt is voor jouw situatie. Onze hypotheekadviseur verzorgt je financiële planning van A tot Z en kan je adviseren over alles op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Verzekeringen

Daarbij maakt het niet uit of je een doorstromer, starter, oversluiter of ondernemer bent; bij HypothekenUnie wordt iedereen geholpen. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal en daarom ben je verzekerd van een hypotheek die aansluit op jouw persoonlijke situatie, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met je hypotheekwensen en -eisen. Wij geven je advies over de verschillende mogelijke hypotheekvormen die er zijn en bekijken samen met jou welke hypotheek het beste bij je past. Het eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor, maar onze hypotheekadviseur in Rozenburg komt ook graag langs bij jou op locatie.

Voor iedereen passend hypotheekadvies in Rozenburg

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen, het nakomen van afspraken en het lokale aspect. Iedere klant is bij ons uniek en daarom stemmen we ons advies af op jou en je persoonlijke situatie. Onze hypotheekadviseur houdt bij het hypotheekadvies ook rekening met toekomstige zaken zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen zodat we een hypotheek in Rozenburg vinden die ook in de toekomst en in eventueel financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een helder hypotheek adviesrapport

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw situatie en wensen in beeld. Zodra jouw situatie en wensen duidelijk zijn, maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders en vergelijken we alle voorwaarden met elkaar. Niet alleen de laagste rente maar ook premie, voorwaarden en eventuele risico's die je loopt spelen een rol bij het maken van de juiste keuze.

HypothekenUnie werkt samen met alle verzekeraars en banken van Nederland en kan daardoor de beste voorwaarden met elkaar vergelijken, 100% onafhankelijk. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een duidelijk hypotheek adviesrapport van ons waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van o.a. werkloosheid, pensioen en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen.

Optimale service tot de einddatum is behaald

Gedurende de looptijd van je hypotheek behouden wij onze adviserende rol. We blijven je informeren over eventuele rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen. Daarnaast plannen we ook periodieke servicegesprekken en houden we een maandelijkse besparingscheck. Met HypothekenUnie worden al je financiële zorgen uit handen genomen!

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak!

Wil je meer informatie of een afspraak plannen voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Rozenburg? Neem dan gerust contact met ons op! Het eerste adviesgesprek is altijd gratis én vrijblijvend.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Rozenburg >> 

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.