Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Made voor onafhankelijk hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Passende hypotheek in Made

Ben je van plan om een woning te kopen, je huidige hypotheek over te sluiten of een tweede hypotheek af te sluiten? Dan is een hypotheek die past bij jouw situatie van dit moment, maar ook kan doorstaan in de toekomst erg belangrijk. HypothekenUnie onderscheidt zich in de drukke hypotheekmarkt door haar eigentijdse, complete en 100% onafhankelijke aanpak en kan daarmee voor iedereen een passende hypotheek in Made vinden. Het maakt daarbij niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. Wij houden rekening met jouw situatie en werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland. De voordelen?

 • 100% onafhankelijk;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Passende hypotheek;
 • Begeleiding van begin tot eind.

Onze hypotheekadviseur in Made verzorgt de financiële planning voor jouw huishouding en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. Uiteraard wordt er bij het hypotheekadvies rekening gehouden met de laagste hypotheekrente, maar wij toetsen de hypotheek ook op zaken zoals gezinssituatie, looptijd en fiscaliteit. Ons doel is om jouw woonlasten precies aan te laten sluiten op je specifieke persoonlijke situatie; nu en in de toekomst!

De juiste hypotheekvorm voor de laagst mogelijke lasten

Natuurlijk wil je je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. Door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden kun je deze vaste lasten zo laag mogelijk houden. Bij het kiezen van de juiste hypotheek in Made is het niet alleen belangrijk om rekening te houden met de laagste rente maar ook je werk, gezinssituatie en eigen middelen of verplichtingen spelen een rol bij het bepalen van je woonlasten. Onze hypotheekadviseur kan je adviseren op het gebied van pensioen, verzekeringen, hypotheken, vermogensbeheer en kredieten en brengt tevens de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart. HypothekenUnie biedt een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met nieuwe situaties en wensen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een helder hypotheekadvies in Made

Tijdens het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw wensen en eisen op het gebied van hypotheken in beeld en ook jouw persoonlijke situatie wordt in kaart gebracht. Wil je bijvoorbeeld snel aflossen? Of wil je aan het begin van de looptijd juist zo laag mogelijke lasten hebben? Tijdens het gesprek worden alle vragen duidelijk en gaan we op zoek naar een hypotheek die bij jou past. We vergelijken alle voorwaarden en helpen je bij het kiezen van de juiste hypotheek.

HypothekenUnie werkt samen met álle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor de meest onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Na het adviesgesprek ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport waarin je inzicht krijgt in de gevolgen van o.a. arbeidsongeschiktheid, pensioen en studie van kinderen voor je netto inkomen. Ook wanneer de handtekening is gezet blijven wij onze adviserende rol behouden. We plannen periodieke servicegesprekken, houden een maandelijkse besparingscheck en houden je daarnaast op de hoogte van eventuele rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen.

Wat zijn de voordelen van HypothekenUnie?

De keuze voor een hypotheek maak je natuurlijk niet zomaar. Een hypotheek moet goed zijn én blijven; ook voor de toekomst. Onze adviseurs willen je daarin graag adviseren. De voordelen van HypothekenUnie?

 • Gratis en vrijblijvende kennismaking;
 • 100% onafhankelijk advies op maat;
 • Van begin tot eind optimale service;
 • Je financiële zorgen worden uit handen genomen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies op maat ben je bij HypothekenUnie dus aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met onze hypotheekadviseur in Made voor meer informatie of het plannen van een afspraak. Wij staan graag voor je klaar bij ons op kantoor of komen langs bij jou op locatie.

Maak een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies in Made >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.