Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Nieuwendijk: Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Nieuwendijk

Ben je op zoek naar het meest onafhankelijke en beste hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Nieuwendijk of omgeving? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Wij werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland, hebben alle hypotheekvormen in huis en onze aanpak wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Wil jij deze service ook ervaren? Schakel dan onze hypotheekadviseur in Nieuwendijk in!

 • Geen financiële zorgen;
 • Persoonlijk & onafhankelijk advies op maat;
 • Hypotheek met de beste voorwaarden;
 • Advies van een ervaren en deskundige adviseur.

Onze hypotheekadviseur kan jou adviseren op het gebied van pensioenen, hypotheken, vermogensbeheer, verzekeringen en kredieten. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar passend advies of wilt gaan verhuizen: wij doen ons uiterste best om voor jou een hypotheek te vinden die past bij je situatie van nu en in de toekomst. Wij nemen graag al jouw financiële zorgen uit handen!

Verschillende hypotheekvormen

Over de hypotheekmarkt in Nederland wordt er veel gezegd en geschreven. Daarom begrijpen wij dat je af en toe niet meer weet wat de regels precies zijn en waar je allemaal aan moet denken bij het kiezen van een hypotheek. HypothekenUnie geeft je graag informatie en advies over alle mogelijke hypotheekvormen en de hypotheek in Nieuwendijk die het beste bij je past. Wanneer je kiest voor de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden kun je je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. Welke hypotheek het beste is voor jou, hangt af van je hypotheekwensen en -eisen en persoonlijke situatie. Onze hypotheekadviseur geeft je graag advies over alle mogelijkheden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Nieuwendijk

Onze hypotheekadviseur brengt tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek jouw situatie en wensen in beeld. Wil je bijvoorbeeld graag in het begin van de looptijd zoveel mogelijk aflossen? Of wil je daarentegen juist in het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten houden? Al jouw wensen en eisen worden duidelijk tijdens het kennismakingsgesprek. Wij geven je informatie en hypotheekadvies in Nieuwendijk op maat. Hierbij houden we niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente, maar gaan op zoek naar de beste voorwaarden die volledig aansluiten bij jouw situatie. Uiteraard worden ook de risico's van onder andere werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht.

Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een uitgebreid en duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van o.a. werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en lang leven voor je netto inkomen in kaart worden gebracht. Een duidelijk inzicht in deze gevolgen helpt je bij het maken van de juiste keuze.

De voordelen van HypothekenUnie

Kies je voor hypotheekadvies in Nieuwendijk van HypothekenUnie, dan ben je verzekerd van volledig onafhankelijk en professioneel advies op maat. Mede dankzij onze jarenlange ervaring, brede kennis en persoonlijke aanpak kunnen wij voor jou een hypotheek vinden die past bij jouw situatie van nu én in de toekomst. Je ervaart o.a. de volgende voordelen:

 • Gratis en vrijblijvende kennismaking;
 • Optimale begeleiding van A-Z;
 • Volledig onafhankelijk hypotheekadvies op maat;
 • Al je financiële zorgen worden uit handen genomen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wil je graag meer informatie of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Ons team staat voor jou klaar bij ons op kantoor, maar onze hypotheekadviseur kan ook langskomen bij jou op locatie in Nieuwendijk. HypothekenUnie verwelkomt je graag en laat je uitgebreid kennismaken met onze service en expertise.

Neem contact op voor hypotheekadvies in Nieuwendijk op maat >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.