Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Advies van een erkend onafhankelijk Hypotheekadviseur

Om je goed te laten informeren over de verschillen en de mogelijkheden van iedere hypotheeksoort, kun je een onafhankelijke hypotheekadviseur inschakelen. Een dergelijke adviseur werkt in tegenstelling tot de hypotheekmedewerker van een bank niet voor een bepaalde instelling, maar bemiddelt bij het afsluiten van hypotheken voor vele bankinstellingen. Hij kan je advies geven en samen met je bekijken wat voor jou de beste hypotheek is.

Kosten van een onafhankelijke hypotheekadviseur

Een hypotheekadviseur krijgt meestal een provisie voor het afsluiten van een hypotheek. Een provisie is een soort van beloning en bestaat uit een percentage van het overeen te komen hypotheekbedrag. Sommige mensen denken daarom dat er niet meer naar een geschikte hypotheek gezocht wordt, maar naar de hypotheek met de voor de adviseur hoogste provisie. In de praktijk komt dit inderdaad voor, maar het is meer uitzondering dan een regel. Om toch de protesten op dit gebied tegen te gaan, wordt er in plaats van met provisies steeds vaker gewerkt met een uurtarief. Je krijgt dus hypotheekadvies dat per uur betaald moet worden. Dit bedrag wordt vooraf vastgesteld, zodat je weet wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Bij HypothekenUnie werken we echter met vaste tarieven. Zo weet je al vóórdat je onze diensten afneemt, wat het je gaat kosten. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. In ons dienstverleningsdocument staat precies wat we voor je doen en wat je aan ons betaalt.

Advies van en over hypotheekverstrekkers

Er zijn in Nederland zeer veel hypotheekverstrekkers. Dit zijn meestal banken en andere financiële instellingen, zoals verzekeringsmaatschappijen. Deze hypotheekverstrekkers kun je vinden door bijvoorbeeld via internet te zoeken. Veel van deze hypotheekverstrekkers hebben een eigen website waarop ze hun diensten aanbieden. Hier vind je algemene informatie en gegevens over de rentepercentages en voorwaarden die gelden bij de diverse hypotheekvormen die ze aanbieden.

De snelste en maximale hypotheekofferte tegen de beste rente laten berekenen?

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Overal willen ze je een maximale hypotheek tegen de voordeligste rente verstrekken. Overal kun je je hypotheek laten berekenen en overal bieden ze je de goedkoopste rente. Zo veel verschillende hypotheekaanbieders met evenzoveel verschillende voorwaarden. Heb je een goede hypotheekaanbieding ontvangen? Kijk altijd goed naar de voorwaarden. Voorwaarden zoals: boete bij verkoop, de looptijd van de geboden (lage) rente zijn bijvoorbeeld belangrijke hypotheekvoorwaarden die bepalend zijn voor de prijs (rente) van je hypotheek. Los je eigenlijk wel af op je hypotheek? Ook belangrijk en bepalend voor je voordeligste hypotheekaanbieding of hypotheekofferte. Vraag een offerte aan!. Graag zoeken wij de hypotheek voor je op tegen de gunstigste voorwaarden. Wij maken een vergelijking tussen al die verschillende banken en berekenen welke hypotheek voor jou het beste is tegen de laagst mogelijke lasten en rente:

Voor advies van een van onze onze afhankelijke hypotheekadviseurs neem je direct contact met ons op.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.71%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Nette correcte service met passie voor zijn werk. Jeroen Van Eyck heeft ons alle tijden bijgestaan en juist wanneer wij hem dringend nodig hadden. Hij was en is voor ons een steun en toeverlaat. Wij zullen HypotherersUnie dan ook aan iedereen aanbevelen. Jeroen dankjewel voor alles, jij bent een topper! "

Kenneth Horst

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.