Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Verzekering afsluiten

Ga je een woning aankopen of heb je een bestaande woning? Dan heb je ongetwijfeld ook verzekeringen die hieraan gekoppeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdensrisicoverzekering, een inkomensgarantie of een van de vele schadeverzekeringen (opstal, inboedel etc.). Verzekeringen die je goed beschermen en aansluiten bij je persoonlijke situatie zijn van groot belang. Daarom voorzien we je graag van een onafhankelijk advies, zodat je altijd goed en passend bent verzekerd!

Levens- en inkomensverzekeringen

Op het moment dat je een hypotheek hebt, is er ook sprake van een maandelijkse verplichting om hypotheekrente en eventueel aflossing te betalen. Stel dat je de woning samen hebt gekocht met een partner, dan is er ook vaak gerekend met beide inkomens. Op het moment dat er iets in de toekomst zou voorvallen waardoor bijvoorbeeld één inkomen wegvalt, wil je natuurlijk wel de hypotheek nog steeds kunnen betalen en in de woning blijven wonen. Denk aan bijvoorbeeld het overlijden van je partner, of arbeidsongeschikt raken waardoor je je werk niet meer kunt uitvoeren. Dit zijn onvoorziene situaties waar je helaas geen invloed op hebt, daarom is het fijn als je hiervoor verzekerd bent en niet op het moment zelf mee wordt geconfronteerd. Zo zijn er levensverzekeringen die een geldbedrag uitkeren bij een overlijden en inkomensverzekeringen die (maandelijks) uitkeren bij arbeidsongeschiktheid. Hoe hoog zo een verzekering moet zijn en welke voorwaarden er exact van toepassing zijn brengt een financieel adviseur graag voor je in beeld, zodat je niet over- of onderverzekerd bent en de verzekering ook aansluit bij jouw specifieke situatie en wensen.

Schadeverzekeringen

Bijna iedereen heeft wel een schadeverzekering afgesloten, of je huiseigenaar bent of niet. Een auto- of reisverzekering is bijvoorbeeld zo een schadeverzekering. Wat het woord al zegt: je verzekert de mogelijkheid op schade. Als je een eigen woning hebt dan is er vaak sprake van een opstal- en inboedelverzekering. Deze zijn relevant in geval van bijvoorbeeld brand- of waterschade, maar ook bijvoorbeeld diefstal. Voor welk bedrag je exact moet verzekeren en welke verzekeringen het beste bij je aansluiten maken we graag voor je inzichtelijk. Niet enkel de voorwaarden zijn hierbij van belang, ook de kosten kunnen nogal uiteenlopen. Daarom is het altijd goed om een onafhankelijke vergelijking te maken zodat je niet teveel betaalt voor de je schadeverzekeringen. Dit kan soms tot wel honderden euro's per jaar schelen. Daarnaast is het vaak zo dat als een pakket afsluit met meerdere verzekeringen (bijvoorbeeld een auto-, reis-, opstal-, inboeldel,- fiets,- en aansprakelijkheidsverzekering) je korting krijgt op het totaalbedrag. 

Verzekeringen vergelijken

Als het gaat om verzekeringen, dan heb je een aantal voor de hand liggende eisen:

  • Je wilt de zekerheid dat je goed verzekerd bent;
  • Bij schade wil je niet voor verrassingen komen te staan;
  • Je hebt geen behoefte aan onnodige rompslomp;
  • Je vindt het belangrijk dat je een vast aanspreekpunt hebt voor je lopende verzekeringen.
  • Je verzekering(en) moet(en) zijn ondergebracht bij een betrouwbare en solide verzekeringsmaatschappij.

HypothekenUnie gaat voor jou op zoek naar het verzekeringspakket dat voldoet aan bovenstaande eisen.

Onafhankelijk advies over verzekeringen

Sluit je een nieuwe hypotheek af? Dan adviseren we je graag over de bovenstaande verzekeringen. Heb je al een bestaande hypotheek, maar wil je eens je verzekeringen onder de loep nemen en bekijken welke mogelijkheden er zijn? Ook dan maken we graag een onafhankelijke vergelijking. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende analyse en we helpen je graag verder!

1

Welke verzekeringen nodig bij een koopwoning?

2

Welke verzekeringen zijn verplicht?

3

Moet ik zowel een inboedel- als een opstalverzekering afsluiten?

4

Wat doe ik met mijn woonverzekering als ik ga verhuizen?

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.45%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Heel prettig gesprek met haar gehad, duidelijke informatie, vriendelijk. "

Tanja

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.