Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Ter Aar voor onafhankelijk, persoonlijk & deskundig hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Ter Aar en omgeving

Wil je een hypotheek afsluiten in Ter Aar met de beste voorwaarden bij een betrouwbare partij? Win dan onafhankelijk hypotheekadvies in bij één van de hypotheekadviseurs van HypothekenUnie! Een hypotheek bepaalt wat je maandelijks kwijt bent aan vaste lasten en wanneer deze toe- of afnemen.

Bij het kiezen van een hypotheek komt meer kijken dan alleen maar uitzoeken bij welke geldverstrekker je de laagste hypotheekrente krijgt. Een hypotheek moet helemaal bij jou passen, zodat je straks meer geniet van je (nieuwe) woning!

Wij achterhalen jouw wensen op het gebied van:

  • Premie;
  • Voorwaarden;
  • Aflossingswijze;
  • Rente.

Zodat we tot een passende hypotheek kunnen komen. Daarnaast bespreken we ook de risico's die je loopt: wat gebeurt er bijvoorbeeld als je alleen komt te staan door overlijden van je partner? Samen met onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Ter Aar kom je tot een hypotheek die helemaal bij jouw wensen past.

Hoe HypothekenUnie te werk gaat

Is duidelijk wat je wilt en staat alles op een rij? Dan gaan wij voor jou aan het werk! Jouw wensen met betrekking tot de rente, aflossingswijze, premie en voorwaarden hebben we op een rij, dus is het tijd om op zoek te gaan naar de geldverstrekkers in ons bestand. HypothekenUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars van Nederland zoals Nationale Nederlanden, ING, Rabobank en Delta Lloyd zodat we iedereen kunnen bieden wat zij zoeken.

Vervolgens gaan we in gesprek met de hypotheekverstrekkers die voorwaarden bieden die passen bij jouw wensen. We zetten de voordeligste mogelijkheden op een rij en leggen de voorwaarden naast elkaar. Doordat we niet meteen één partij kiezen maar eerst alle mogelijke opties openhouden, krijg je de beste hypotheekkeuzes van ons. Dat is waar het onafhankelijke hypotheekadvies in Ter Aar van HypothekenUnie voor staat!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waar houden we rekening mee?

Een hypotheek afsluiten doe je niet voor even, maar voor een langere tijd. Daarom houdt HypothekenUnie rekening met een aantal zaken, zoals wat zijn je wensen bij eventuele werkloosheid of arbeidsongeschiktheid? Hoelang wil je nog werken tot je met pensioen gaat? Samen met jou gaan we in gesprek over de mogelijkheden en risico's zodat je ook in financieel gezien minder goede tijden kunt leven met de door jouw gekozen hypotheek.

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Voor onafhankelijk hypotheekadvies staat bij ons een persoonlijke aanpak centraal. Jij gaat de best passende hypotheek dragen en daarom willen we jou bij iedere stap begeleiden. Dit zorgt er voor dat je altijd goed geïnformeerd bent, goed op de hoogte bent en overzicht houdt over wat wij voor jou opzetten.

Zelfs na het afsluiten van jouw hypotheek gaat onze service door. We begeleiden je van offerte tot notaris, maar ook daarna blijven we in contact. Hoe we dat doen? We plannen een maandelijkse besparingscheck en periodieke servicegesprekken. Zo blijf je van alles op de hoogte en weet je dat je gedurende de looptijd goed zit met jouw hypotheekkeuze.

Hoeveel kost het hypotheekadvies in Ter Aar?

Na het kennismakingsgesprek kunnen we inschatten hoeveel ons advies aan jou kost. Het kennismakingsgesprek nemen wij voor onze eigen rekening, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. We kunnen je vooraf wel al vertellen dat je bij ons voordelig uit bent door lage bedrijfskosten waar jij van mag profiteren! Daarnaast betaal je bij ons slechts één keer een bedrag voor onafhankelijk bemiddeling en advies.

Maak kennis met HypothekenUnie!

HypothekenUnie maakt graag kennis met jou. We vertellen je alles wat je moet en wilt weten, zodat je na het kennismakingsgesprek weet waar je aan toe bent. Bij ons ben je verzekerd van onafhankelijk advies én de hypotheek in Ter Aar waar je naar op zoek was.

Maak een afspraak en wij regelen de rest!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.