Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Vlaardingen: passend hypotheekadvies voor elke situatie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Voor persoonlijk hypotheekadvies ga je naar HypothekenUnie Vlaardingen

Een woning of een pand kopen is een grote stap. Of je nu nieuw bent op de woningmarkt of door wilt stromen van huurwoning naar koopwoning: je hebt in iedere situatie een hypotheek nodig die bij je past. Bij HypothekenUnie Vlaardingen kun je erop vertrouwen dat wij je persoonlijk hypotheekadvies geven die past bij je financiële situatie. Dus ben je van plan..

  • je eerste woning te kopen in Vlaardingen en omgeving;
  • over te stappen naar een goedkopere hypotheek;
  • een pand voor je bedrijf te kopen;
  • van huurwoning naar koopwoning over te gaan?

In iedere situatie kun je bij ons terecht. Wij van HypothekenUnie staan voor persoonlijk- en onafhankelijkheid. Dus ben je op zoek naar passend hypotheekadvies in Vlaardingen? Twijfel niet en maak gemakkelijk een afspraak. Wij komen langs bij jou thuis of maak een afspraak bij ons op kantoor. 

De voordelen als je kiest voor HypothekenUnie Vlaardingen

Als je voor HypothekenUnie Vlaardingen kiest, kun je profiteren van voordelen die handig zijn op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn. Een greep uit de voordelen van HypothekenUnie:

> Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies: ons team van specialisten heeft jarenlange kennis en ervaringen. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij naar al jouw vragen, eisen en wensen. Ook komen wij zo alles te weten over jouw financiële situatie, waardoor we een goed beeld krijgen. Dit helpt ons bij het vinden van een hypotheek die het beste bij jou past.

> Informatie van alle geldverstrekkers: wanneer je informatie wilt over hypotheken, denk je al snel aan je eigen bank. Bij jouw bank krijg je, in tegenstelling tot HypothekenUnie, alleen advies en informatie over haar eigen producten. Zo krijg je dus niet de mogelijkheid om alle hypotheekvormen te leren kennen. Bij HypothekenUnie Vlaardingen hebben de adviseurs goede contacten met alle geldverstrekkers en banken in Nederland. Zo krijg je gegarandeerd toegang tot de beste hypotheek voor jouw situatie.

> Geen zorgen over lastig papierwerk: bij HypothekenUnie nemen we graag al het lastige papierwerk uit handen. Zo hoef je je geen zorgen te maken en regelen wij alles voor jou.

> Service van A tot Z: wij begeleiden jou niet alleen totdat je de juiste hypotheek hebt gevonden, wij steunen je ook tijdens de looptijd. Dan geven onze Hypotheekadviseurs in Vlaardingen advies over interessante ontwikkelingen rondom jouw hypotheek en doen ze een maandelijkse check. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld de kosten van ons hypotheekadvies? Een afspraak maken gaat gemakkelijk telefonisch of via ons contactformulier. Het eerste gesprek is volledig voor onze rekening en vrijblijvend voor jou. Twijfel dus vooral niet en maakt een afspraak.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.