Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Den Bosch: Hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Den Bosch

Een hypotheek is een financiële verplichting voor een lange tijd en bepaalt grotendeels je maandelijkse woonlasten. Het kiezen van een verkeerde hypotheek kan je daardoor veel geld kosten en daarom is een goede voorbereiding zeer belangrijk. De hypotheekadviseur in Den Bosch van HypothekenUnie gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek die het beste bij jouw situatie past, voor nu en in de toekomst. Wij verzorgen je hele financiële planning en geven je advies op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Kies je voor HypothekenUnie, dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Persoonlijk en volledig onafhankelijk advies;
 • Een hypotheek in Den Bosch op maat;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland.

Onze hypotheekadviseur bespreekt jouw persoonlijke situatie en wensen op het gebied van hypotheken en geeft je advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Dankzij onze nauwe samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland ben je verzekerd van volledig onafhankelijk hypotheekadvies met als doel zo laag mogelijke maandlasten. Ben je een starter, oversluiter, doorstromer of ondernemer; bij HypothekenUnie kun je altijd terecht!

De juiste hypotheekvorm voor jouw situatie

Het aangaan van een hypotheek is een verbintenis voor vele jaren die gepaard gaat met veel geld. Desondanks is het af- of oversluiten van een hypotheek niet iets waar je bang voor hoeft te zijn. Doordat HypothekenUnie een 100% onafhankelijke aanbieder is, kun je een objectieve vergelijking maken voor jouw hypotheek in Den Bosch. Hierbij is het belangrijk dat je enkele vragen voor jezelf op een rijtje zet, zoals:

 • Hoeveel kan en wil ik per maand aan vaste woonlasten uitgeven?
 • Hoeveel financiële ruimte wil ik daarnaast nog overhouden?
 • Ben ik bereid om enig risico te nemen?

Het hangt dus mede van jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen af welke hypotheekvorm voor jou het beste is. Bij het kiezen van een hypotheek houdt onze hypotheekadviseur niet alleen rekening met de laagste rente, maar biedt een volledig onafhankelijk en doordacht totaaladvies dat bij jouw situatie van nu en in de toekomst past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Den Bosch op maat

Vanzelfsprekend wil je jouw verzekeringen en financiën goed geregeld hebben en ervan verzekerd zijn dat je niet teveel betaalt voor diensten en producten. Dankzij HypothekenUnie haar jarenlange ervaring, onafhankelijke en persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis kunnen wij jou tegen eerlijke kosten onafhankelijk adviseren.

Gedurende het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt jouw situatie duidelijk in beeld gebracht en geeft onze hypotheekadviseur in Den Bosch advies over de verschillende mogelijkheden die er voor jou zijn. Alle voorwaarden worden met elkaar vergeleken en we helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bij ons advies houden we ook rekening met (eventuele) toekomstige situaties zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioen.

Financiële zorgen worden uit handen genomen

HypothekenUnie verzekert jou dus van een volledig onafhankelijke en persoonlijke werkwijze. Het enige wat jij hoeft te doen is het doorgeven van je wensen en eisen en vervolgens nemen wij al jouw financiële zorgen uit handen. Je ontvangt na ons kennismakingsgesprek een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere werkloosheid en pensioen voor je netto inkomen worden beschreven.

 • Professionele begeleiding van begin tot eind;
 • Financiële planning voor je complete huishouding;
 • 100% onafhankelijk en persoonlijk advies op maat.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze werkwijze of een afspraak maken met onze adviseur? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Een afspraak is mogelijk bij ons op kantoor, maar onze hypotheekadviseur kan ook bij jou op locatie in Den Bosch langskomen.

Maak een afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Den Bosch >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.