Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Onafhankelijke hypotheekadviseur in Goirle
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Persoonlijk hypotheekadvies in Goirle? HypothekenUnie!

Ben je van plan om als particulier of ondernemer voor het eerst een huis te gaan kopen? Of wil je juist jouw bestaande hypotheek oversluiten voor een lagere rente? Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Goirle geeft je graag meer informatie over jouw:

  • Financiële planning;
  • Pensioen;
  • Verzekeringen;
  • Hypotheek.

Een goed hypotheekadvies is erg belangrijk, aangezien een hypotheek veel invloed heeft op je hele financiële leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente maar ook de manier waarop je aflost, de voorwaarden, de premie en de eventuele risico's die je loopt spelen hierbij een belangrijke rol. Onze hypotheekadviseur in Goirle bekijkt samen met jou welke hypotheek het beste bij je past. Niet alleen voor nu, maar ook voor later!

HypothekenUnie hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Goirle.

Waar wij ons op richten

HypothekenUnie richt zich op zowel particulieren als ondernemers die van plan zijn om een huis te kopen, te gaan verhuizen, een tweede hypotheek af te sluiten of om een bestaande hypotheek over te sluiten voor lagere rente. Doordat iedere financieringsaanvraag en persoonlijke wensen anders zijn, hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. Een persoonlijke aanpak staat dan ook centraal bij HypothekenUnie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaat HypothekenUnie te werk?

Wij maken samen met jou op basis van je hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders. We leggen hierbij alle voorwaarden naast elkaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Onze hypotheekadviseur geeft je altijd een totaal hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Goirle. HypothekenUnie begeleidt jou van het begin tot eind en houdt rekening met essentiële zaken zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen en werkloosheid zodat jouw hypotheek ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Persoonlijk hypotheekadvies in Goirle

Ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. Door tussentijds te informeren over tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verhogingen bieden we jou optimale service. HypothekenUnie is gespecialiseerd in onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling. Hierbij werken wij samen met een aantal geldverstrekkers zodat we voor jou altijd de beste voorwaarden kunnen vinden. Geldverstrekkers waar wij mee samenwerken zijn onder andere ABN AMRO, Rabobank, ING, AEGON, Obvion, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, Argenta, ASR en BLG Wonen.

De kosten

Hoeveel het hypotheekadvies in Goirle kost, hangt af van een aantal factoren. Door onze lage bedrijfskosten kunnen wij je garanderen dat je bij HypothekenUnie voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling.

Meer informatie?

Graag bespreken we in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden omtrent een hypotheek in Goirle met jou. Je kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of plan vrijblijvend een eerste gratis afspraak.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.