Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Empel - Hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Empel

Als het over hypotheekadvies in Empel gaat, is HypothekenUnie van mening dat maar één soort advies het beste is. Namelijk onafhankelijk én persoonlijk advies. Daarom kun je van ons als onafhankelijke dienstverlener advies op maat verwachten. Ieder persoon is anders en zodoende heeft iedereen ook een andere (financiële) situatie. En ook de wensen, eisen en behoeftes verschillen uiteraard per persoon. Om die reden wordt iedereen bij HypothekenUnie persoonlijk behandeld door onze deskundige hypotheekadviseurs. Ons team van experts staat voor je klaar. Dus als je onder andere op zoek bent naar ..

  • Manieren om te besparen op je huidige hypotheek;
  • Advies omtrent de juiste overstap van huurwoning naar koopwoning;
  • Mogelijkheden om je eerste hypotheek af te sluiten;
  • Mogelijkheden voor het afsluiten van een tweede hypotheek.

Dan kan het team van HypothekenUnie jou maar al te goed helpen. Aan alle starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers kunnen wij een passend en persoonlijk hypotheekadvies in Empel en omgeving bieden.

Hoe gaan wij te werk?

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek waarbij al je wensen, financiën, toekomstplannen en eisen helder in kaart gebracht worden. Dit gesprek is tevens altijd volledig voor onze rekening en vrijblijvend voor jou. Na afloop van het gesprek hebben wij een duidelijk inzicht gekregen in jouw financiële situatie en kunnen we zoal een gerichte schatting maken van het maximale leenvermogen. Vervolgens wordt er een onafhankelijke vergelijking gemaakt tussen alle Nederlandse hypotheekverstrekkers. Doordat wij voor jou in gesprek gaan met de diverse geldverstrekkers kunnen wij tot een aantal goede opties met het oog op hypotheken komen. Onze hypotheekadviseur in Empel legt jou graag alle diverse hypotheekvormen uit en benoemt daarbij alle belangrijke voorwaarden per hypotheek. Zo kunnen wij jou uiteindelijk een passend advies geven.

Behalve deskundig en persoonlijk hypotheekadvies, profiteer je bij ons ook van een goede service tijdens de gehele looptijd. Wij doen namelijk iedere maand een besparingscheck en daarbij blijven wij jou informeren over interessante ontwikkelingen wat betreft jouw hypotheek. HypothekenUnie streeft ernaar om steeds op zoek te gaan naar betere mogelijkheden om jouw maandelijks lasten zo laag mogelijk te houden. Dit maakt het mogelijk dat je jouw eigen mogelijkheden kunt creëren om in de toekomst je dromen te verwezenlijken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Samenwerking met álle Nederlandse geldverstrekkers

Een groot voordeel van HypothekenUnie zijn de goede contacten en samenwerkingen met alle verzekeraars en banken in Nederland. Dit garandeert jou dat je alle nodige en relevante informatie zult ontvangen bij het afsluiten van een hypotheek in Empel. Desalniettemin zul je ook de hypotheek vinden met de beste voorwaarden. Dit kan bij het benaderen van je eigen bank anders zijn. Zij zullen namelijk alleen informatie verschaffen over hun eigen producten. Bij HypothekenUnie ben je verzekerd van een voordelige hypotheek, die niet alleen nu, maar ook in de toekomst en in financieel minder goede tijden kan doorstaan. Wij werken samen met onder andere: ING, Rabobank, ABN AMRO, Delta Lloyd, OBVION, Nationale Nederlanden, Attens Hypotheken, Hypotrust, ASR en Venn Hypotheken.

Meer informatie over een hypotheek in Empel?

Onze hypotheekadviseur in Empel voorziet jou graag van meer informatie over hypotheken, vermogensbeheer, kredieten en verzekeringen. Voor meer informatie kun je gemakkelijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt ook direct een afspraak maken bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Empel. Het eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend, dus twijfel niet!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.