Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Gorinchem voor hypotheekadvies op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies in Gorinchem

Wil je binnenkort een woning, beleggingspand of bedrijfspand aankopen of verbouwen? Dan heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Een hypotheek die past bij jouw situatie van dit moment, maar ook kan meegroeien met veranderingen in de toekomst. In de drukke hypotheekmarkt onderscheiden wij ons door onze complete, persoonlijke en volledig onafhankelijke aanpak. Onze hypotheekadviseur in Gorinchem verzorgt jouw financiële planning van A-Z en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. Wat dat voor jou betekent?

 • Een hypotheek in Gorinchem met de beste voorwaarden;
 • Advies op maat van een deskundige adviseur;
 • Volledig onafhankelijk hypotheekadvies;
 • Geen financiële zorgen meer.

Maandelijks gaat er vaak een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten, maar gelukkig kun je die vaste lasten zo laag mogelijk houden door te kiezen voor de juiste hypotheek met de beste voorwaarden. Onze hypotheekadviseur gaat samen met jou op zoek naar de hypotheek die het beste bij jou past voor nu én in de toekomst. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Afspraken kunnen daarom plaatsvinden bij ons op kantoor, maar onze hypotheekadviseur komt ook graag bij jou op locatie langs om je wensen te bespreken. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een passende hypotheek die ook in de toekomst kan doorstaan.

Het kiezen van de juiste hypotheek

Welke hypotheek het beste is voor jou, heeft onder andere te maken met je persoonlijke situatie en hypotheekwensen en -eisen. Daarnaast worden je woonlasten ook bepaald door je werk, fiscale positie, eigen middelen of verplichtingen, gezinssituatie en wensen voor de toekomst. Onze hypotheekadviseur houdt daarom niet alleen rekening met de laagste rente bij het kiezen van de juiste hypotheek. Wij bieden je een doordacht en volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Gorinchem dat past bij jouw situatie van nu, maar ook in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaan wij te werk?

Onze hypotheekadviseur brengt tijdens het kennismakingsgesprek jouw situatie en wensen in beeld. Zodra alles duidelijk is, geven wij je advies over de verschillende hypotheekvormen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland en kan daarom een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Onze hypotheekadviseur vergelijkt alle voorwaarden en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard wordt er niet alleen rekening gehouden met de laagste rente, maar ook met o.a. pensioen, overlijden, lang leven en werkloosheid zodat je verzekerd bent van een hypotheek die ook in de toekomst en in eventueel financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Gorinchem

Wanneer je kiest voor onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Gorinchem, ben je verzekerd van volledig onafhankelijk en persoonlijk advies op maat. Mede door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en brede kennis kunnen wij voor jou een hypotheek vinden die bij je past. Je hoeft dus alleen jouw wensen en eisen door te geven en wij nemen vervolgens al jouw financiële zorgen uit handen. De voordelen?

 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek;
 • Optimale service van begin tot eind;
 • Onafhankelijk én persoonlijk advies op maat;
 • Je financiële zorgen worden uit handen genomen.

Vrijblijvend contact opnemen met HypothekenUnie?

Neem vrijblijvend contact op met onze hypotheekadviseur voor advies op maat. Het eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend. HypothekenUnie laat je graag kennismaken met onze optimale service en uitgebreide kennis!

Maak een afspraak voor jouw hypotheek in Gorinchem >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.