Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Zoeterwoude: voor een hypotheek zonder zorgen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies nodig in Zoeterwoude en omgeving?

Een hypotheek afsluiten doe je niet zo maar. Je wilt genoeg informatie hebben om er zeker van te zijn dat je een hypotheekvorm kiest die past bij jouw wensen, behoeften en eisen. HypothekenUnie Zoeterwoude is een team van onafhankelijke financiële adviseurs die zowel particulieren als ondernemers persoonlijk advies geeft.

Dus ben je een ..

  • starter;
  • doorstromer;
  • oversluiter;

.. en wil je de juiste hulp van specialisten op het gebied van hypotheken en financieringen?

HypothekenUnie is er voor iedereen in Zoeterwoude en omstreken. We helpen je graag bij het zoeken naar een hypotheekvorm die het beste aansluit bij jou. We geven je alle informatie die je nodig hebt en beantwoorden graag al je vragen. 

Hoe gaat HypothekenUnie Zoeterwoude te werk?

HypothekenUnie Zoeterwoude maakt graag een afspraak met jou om je financiële situatie, je wensen en behoeften te bespreken. Iedere klant is anders en daarom zijn er ook verschillende hypotheekvormen. Wij leggen graag de verschillen uit, waardoor je een goed inzicht krijgt om uiteindelijk samen een goede keuze te maken. Dankzij onze goede contacten met geldverstrekkers door heel Nederland krijg jij de meest relevante informatie en ben je verzekerd van een hypotheek met de laagst mogelijke rente in jouw situatie. Na overleg met jou en onderhandelingen met de banken, hebben wij de beste opties voor je op een rijtje staan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Samenwerken voor het beste hypotheekadvies

HypothekenUnie is een team van experts met jarenlange ervaring en de juiste kennis. Samen met alle geldverstrekkers in Nederland werken wij samen om iedereen persoonlijk en onafhankelijk advies te bieden. Een aantal van deze geldverstrekkers zijn bijvoorbeeld:

Rabobank, ING, Munt Hypotheken, Delta Lloyd, ABN AMRO, Syntrus Achmea en Nationale Nederlanden

Prijzen van ons hypotheekadvies

Bij ons ben je altijd voordelig uit. Dit omdat wij lage bedrijfskosten hanteren voor ons onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling. Bij HypothekenUnie betaal je éénmaal een rechtstreekse vergoeding en hoef je dit niet aan je bank te betalen. De exacte kosten hangen van een aantal factoren af. Dit wordt je graag toegelicht tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over onze mogelijkheden, de kosten etc. maak je gemakkelijk een afspraak. Je kunt altijd binnenlopen op ons kantoor, maar we komen ook graag bij je langs. We staan met ons gespecialiseerde team klaar voor jou, dus twijfel niet en maak meteen een afspraak. 

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.