Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Prinsenbeek: Deskundig hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheek in Prinsenbeek afsluiten? Persoonlijk advies

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies is erg belangrijk wanneer je een hypotheek gaat afsluiten. Een hypotheek heeft immers veel invloed op je hele financiële leven. HypothekenUnie is de onafhankelijke financieel adviseur voor zowel particulieren als ondernemers die van plan zijn om:

  • Een eerste huis te kopen;
  • Te gaan verhuizen naar Prinsenbeek of omgeving;
  • Hun huidige hypotheek over te sluiten;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten voor lagere rente.

In al deze gevallen is deskundig advies erg belangrijk. Onze hypotheekadviseur in Prinsenbeek gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek die het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past. Bij HypothekenUnie ben je dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Persoonlijke & onafhankelijke werkwijze

HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland, zodat we een eerlijke vergelijking kunnen maken en een hypotheek in Prinsenbeek met de beste voorwaarden kunnen kiezen. Onze hypotheekadviseur legt samen met jou alle voorwaarden naast elkaar, vergelijkt deze en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Hierbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk, maar ook zaken zoals de risico's die je loopt en de manier van aflossen spelen hierbij een belangrijke rol. Ieder persoon is anders en daarom staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Betrouwbare service van begin tot eind

Onze hypotheekadviseur begeleidt jou van begin tot eind, want ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. Gedurende de looptijd van jouw hypotheek in Prinsenbeek blijven wij je informeren over tussentijdse aflossingen, verhogingen en eventuele rentewijzigingen. Ons doel is dan ook om jou financiële rust te bieden.

Hypotheekadvies in Prinsenbeek nodig? Plan een adviesgesprek!

Voor meer informatie of advies kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een bezoek op locatie of bij ons op kantoor. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd vrijblijvend en gratis, dus twijfel niet en maak gerust een afspraak. HypothekenUnie staat voor je klaar om al jouw financiële vragen te beantwoorden!

Plan een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies in Prinsenbeek >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.