Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Oegstgeest: Persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Oegstgeest

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijk moment. Je sluit een hypotheek immers voor een langere periode af en daarnaast heeft een hypotheek ook veel invloed op je hele financiële leven. Daarom biedt onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Oegstgeest jou graag persoonlijk en onafhankelijk advies en gaat graag samen met jou op zoek naar een passende hypotheek. Dus wil je:

  • Voor het eerst een huis kopen;
  • Gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek afsluiten;
  • Jouw huidige hypotheek oversluiten voor lagere rente?

Dan is passend en deskundig hypotheekadvies erg belangrijk! HypothekenUnie staat voor iedere persoonlijke situatie klaar met onafhankelijk hypotheekadvies in Oegstgeest en omgeving. Door onze jarenlange ervaring, brede kennis, persoonlijke aanpak en samenwerking met alle banken en verzekeraars van Nederland kunnen we de beste onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Bij ons ben je dus verzekerd van een hypotheek die nu maar ook in de toekomst het beste bij jouw situatie past.

Persoonlijk, onafhankelijk en professioneel hypotheekadvies in Oegstgeest

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal, want ieder persoon en iedere hypotheek is anders. Onze hypotheekadviseur bekijkt eerst jouw persoonlijke situatie, bespreekt jouw hypotheekwensen en helpt je vervolgens bij het maken van de juiste keuze. Maar ook wanneer de handtekening is gezet, blijven wij onze adviserende rol behouden. We blijven je tussentijds informeren over eventuele rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en verhogingen. Zo ben jij gedurende de looptijd van jouw hypotheek in Oegstgeest verzekerd van een hypotheek die nu én in de toekomst het beste bij jou past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wie kan bij HypothekenUnie terecht?

HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies in Oegstgeest en omgeving. Zowel starters, doorstromers, ondernemers en oversluiters kunnen bij ons terecht. We bekijken jouw persoonlijke situatie en gaan vervolgens op zoek naar een hypotheek die het beste bij jou past.

Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Oegstgeest?

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur voor jouw hypotheek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis adviesgesprek. Het kennismakingsgesprek is bij ons namelijk altijd gratis én vrijblijvend. Onze hypotheekadviseurs staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Oegstgeest.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.