Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk hypotheekadvies in Bergschenhoek: HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Een passend hypotheekadvies in Bergschenhoek

Ben je van plan om een tweede hypotheek af te sluiten? Wil je graag je eerste huis kopen of wil jij jouw huidige hypotheek oversluiten naar een goedkopere variant? Dan zit je bij HypothekenUnie goed! Er gaat namelijk een groot deel van je inkomen maandelijks naar je woonlasten. Het is daarom belangrijk dat je de juiste hypotheekvorm en hypotheek kiest zodat jij je vaste lasten laag kunt houden. Wij bieden daarom hypotheekadvies in Bergschenhoek aan zodat jij een inzicht krijgt van je financiële planning. Voordelen van het inschakelen van een hypotheekadviseur in Bergschenhoek zijn:

 • Het ontvangen van informatie van alle geldverstrekkers in Nederland
 • Een goede en intense begeleiding van begin tot eind
 • Het eerste gesprek is voor iedereen gratis en vrijblijvend

Onze financieel adviseurs van HypothekenUnie nemen jouw zorgen uit handen en gaan op zoek naar de best passende hypotheek in Bergschenhoek. Deze wordt gevonden op basis van jouw persoonlijke situatie en al jouw hypotheekwensen en eisen. Zo komen we samen tot een oplossing waarbij je de beste voorwaarden en laagste rente krijgt. Hierdoor is jouw hypotheek niet alleen voor nu maar ook in de toekomst aansluitend voor jou!

Een onafhankelijke hypotheekadviseur in Bergschenhoek

Het kiezen van een hypotheek is een hele opgave. Tegenwoordig vind je namelijk vele verschillende hypotheken die allemaal hun eigen voorwaarden hebben en iedere hypotheekvorm is weer anders. Jij wilt natuurlijk je woonlasten zo laag mogelijk houden en daarom gaan onze adviseurs van HypothekenUnie met jou in gesprek. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en hierbij maakt het niet uit of je een starter bent of juist een ondernemer die graag wilt uitbreiden. Al je wensen worden meegenomen en zo wordt er een hypotheek gevonden die perfect aansluit. Door onze persoonlijke aanpak ben je ervan verzekerd dat je hypotheek in Bergschenhoek op lange termijn op jouw situatie aan zal sluiten.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen bij HypothekenUnie

Kiezen voor hypotheekadvies in Bergschenhoek bij HypothekenUnie betekent dat je een aantal voordelen meepakt. Jij bent namelijk verzekerd van 100% onafhankelijk advies. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met alle Nederlandse geldverstrekkers waardoor we kunnen garanderen dat de laagste hypotheken aangeboden kunnen worden en krijg je een vergelijking van alle hypotheken. Daarnaast geniet je ook nog van andere voordelen. Deze zijn:

 • Een doorlopend advies dat pas stopt wanneer jouw hypotheek de einddatum behaald heeft. Je blijft dus tijdens de loop van je hypotheek informatie ontvangen over belangrijke zaken;
 • Hypotheekadvies dat op maat gegeven wordt;
 • Een gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek dat plaatsvindt bij ons op kantoor of bij jou op locatie;
 • De verzorging van jouw financiële planning waardoor zorgen weggenomen worden

Het enige wat jij dus hoeft te doen is het doorgeven van je wensen en eisen waarna al jouw financiële zorgen uit handen genomen worden. Er wordt daarbij ook rekening gehouden met zaken die zich in de toekomst voordoen zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

Kom in contact met een van de hypotheekadviseurs van HypothekenUnie

Wil jij graag in contact komen met een van onze hypotheekadviseurs zodat jij samen op zoek kunt gaan naar een passende hypotheek of wil je graag persoonlijk jouw vragen beantwoord hebben? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. HypothekenUnie staat klaar voor je om al jouw vragen te beantwoorden bij jou op locatie of bij ons op kantoor en je kennis te laten maken met onze vakkundigheid!

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.