Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Brielle: Hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Brielle (Den Briel)

Een hypotheek in Brielle die niet alleen aansluit bij je situatie van dit moment, maar ook rekening houdt met veranderende situaties in de toekomst is noodzakelijk indien je van plan bent om:

 • Te gaan verhuizen naar Brielle of omgeving;
 • Je eerste huis te gaan kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten.

Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Den Briel houdt bij het vinden van een passende hypotheek rekening met je totale financiële huishouding zoals vermogen, pensioen en werkloosheid. Het kiezen van de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden zorgt ervoor dat je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk worden gehouden. HypothekenUnie geeft je graag advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn en gaat op zoek naar een hypotheek die nu en in de toekomst het beste bij je past. Hierdoor kun jij nu profiteren van de laagst mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden om in de toekomst je dromen te kunnen verwezenlijken.

De werkwijze van HypothekenUnie

HypothekenUnie richt zich niet enkel op de laagste rente, maar houdt ook rekening met onder andere gezinssituatie, toekomstvisie en looptijd zodat je woonlasten zoveel mogelijk aansluiten op je persoonlijke situatie. De juiste inventarisatie waarin je situatie, wensen en toekomstplannen worden doorgenomen is de eerste stap naar hypotheekadvies in Brielle op maat. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daardoor een volledig onafhankelijke vergelijking voor jou maken.

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw situatie en wensen duidelijk in beeld. Tevens worden de risico's van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht. Na afloop van ons gesprek ontvang je een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van o.a. werkloosheid, pensioen en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Volledig persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Den Briel

Dankzij onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en brede kennis kunnen wij zowel particulier als ondernemer advies omtrent hypotheken, verzekeringen, pensioenen, vermogensbeheer en kredieten op maat bieden. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek in Den Briel die niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij jouw situatie en wensen past. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen en eisen doorgeven en wij nemen vervolgens al jouw financiële zorgen uit handen.

Onze voordelen

Kies je voor onafhankelijk, persoonlijk en deskundig advies van HypothekenUnie? Dan profiteer je van vele voordelen! Je bent niet alleen verzekerd van de laagste rente, maar ook van:

 • Hypotheekadvies op maat;
 • Optimale service en begeleiding van A-Z;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden;
 • Zo laag mogelijke woonlasten.

Gratis kennismaken?

Onze hypotheekadviseur in Brielle beantwoordt graag al je vragen bij ons op kantoor, maar kan ook langskomen bij jou op locatie. Neem gerust contact met ons op voor volledig onafhankelijk en persoonlijk advies op maat. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.