Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Passend en onafhankelijk hypotheekadvies in Etten-Leur
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Dé hypotheekadviseur in Etten-Leur

Je wilt graag even stil staan bij het kopen van je eerste huis, het oversluiten van een voordeligere hypotheek of het afsluiten van een tweede hypotheek. Deze belangrijke beslissingen moeten zo zorgvuldig mogelijk worden bekeken om tot een juiste hypotheekvorm te komen die aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Onze hypotheekadviseurs in Etten-Leur schieten jou graag te hulp. Zo helpen wij mee bij het maken van een financiële planning die gunstig uitpakt voor nu én de toekomst. Het inschakelen van HypothekenUnie Etten-Leur heeft zo zijn voordelen:

  • Compleet en onafhankelijk advies;
  • Een vergelijking van alle hypotheekverstrekkers in Nederland;
  • Professionele begeleiding en advies van begin tot eind;
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Al jouw financiële zorgen worden overgenomen door onze hypotheekadviseurs. In een gesprek zal duidelijk worden gemaakt wat wij van jou verwachten en wat je van ons kunt verwachten. Zo willen wij graag op de hoogte zijn van al jouw wensen en voorwaarden bij het zoeken naar een geschikte hypotheek.  Hypotheken van verschillende geldverstrekkers en de bijkomende rente worden vergeleken om zo een totaal schets te maken van een mogelijke hypotheek. Op deze manier kunnen wij het best passende hypotheekadvies in Etten-Leur geven die aansluit bij je persoonlijke situatie.

Een hypotheekvorm die bij jou past

Vaak kiezen mensen voor een hypotheek met de laagste rente. Wanneer je je verder verdiept in het onderwerp kom je er achter dat dit niet altijd de beste uitkomst is. Zo verkeert iedere persoon in een andere financiële of persoonlijke situatie. Je maandelijkse woonlasten veranderen met je doelen mee, of dit nou een gezinsuitbreiding is of het starten van een nieuw bedrijf. Het verkrijgbare hypotheekadvies in Etten-Leur is volledig onafhankelijk, alle banken en geldverstrekkers worden vergeleken om jou met de beste hypotheek te voorzien. Tijdens een gesprek leert HypothekenUnie Etten-Leur jou graag kennen en gaan we samen opzoek naar een aansluitende hypotheekvorm. 

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wat kan HypothekenUnie Etten-Leur voor jou betekenen?

De start van onze samenwerking begint met een kennismakingsgesprek. Hier worden je verwachtingen geïnventariseerd waardoor wij op de hoogte zijn van mogelijke meespelende factoren bij het zoeken van een hypotheek. Zo kan jij kiezen voor het maandelijkse aflossen van je hypotheek, het zo snel mogelijk aflossen of de lasten in de beginperiode zo laag mogelijk houden. Ook hier wordt door HypothekenUnie Etten-Leur rekening mee gehouden. 

In een hypotheek adviesrapport worden diverse mogelijkheden voor een hypotheek en de daarbij komende gevolgen besproken. Zo ben jij met je hypothecaire keuze ook bestand tegen eventuele situaties in de toekomst. Ook na het verschaffen van een passende hypotheek staan de hypotheekadviseurs in Etten-Leur klaar op je te begeleiden tijdens de geldigheidsduur van je hypotheek. 

Op maat gemaakt advies

Wij bij HypothekenUnie staan klaar voor het beantwoorden van vragen over verzekeringen, hypotheken, vermogensbeheer, kredieten of pensioenen. Zo wordt jouw financiële planning van begin tot eind verzorgd. Risicofactoren zoals werkloosheid en arbeidsongeschiktheid worden bespreekbaar gemaakt en advies wordt hierop aangesloten. Onze adviseurs hebben jaren lange ervaring bij het helpen van ondernemers, starters, oversluiters of doorstromers. 

Maak een gratis afspraak!

Heb jij interesse in een van onze diensten? Wij helpen je graag verder bij al je vragen! Neem geheel vrijblijvend contact op met HypothekenUnie in Etten-Leur. Plan een gratis kennismakingsgesprek in en kom langs op kantoor. Heb je liever dat wij langskomen op jouw locatie? Laat dit ons dan weten. HypothekenUnie staat voor jou klaar. 

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.