Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
100% onafhankelijk hypotheekadvies in Bergambacht? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Bergambacht op maat

HypothekenUnie is dé onafhankelijke hypotheekadviseur in Bergambacht en omstreken voor al jouw vragen. Of je nu voor het eerste een huis gaat kopen, gaat verhuizen, jouw huidige hypotheek over wilt sluiten voor een lagere rente of een tweede hypotheek wilt afsluiten: bij ons kan het allemaal! Maandelijks gaat een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten. Door het kiezen van de juiste hypotheekvorm met de beste voorwaarden, kun je ervoor zorgen dat deze lasten zo laag mogelijk zijn. De hypotheekadviseur in Bergambacht helpt jou graag bij het maken van een financiële planning op maat. Nieuwsgierig naar de voordelen?

  • Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend;
  • Begeleiding bij elke stap die je zet;
  • Je krijgt informatie van álle geldverstrekkers in Nederland;
  • Al jouw financiële zorgen worden uit handen genomen.

Voor onafhankelijk hypotheekadvies op maat kun je langskomen bij ons op kantoor, maar onze hypotheekadviseur komt ook graag langs bij jou op locatie. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst het beste bij jou past.

Advies over de hypotheekvormen en mogelijkheden

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij HypothekenUnie terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies in Bergambacht. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak, brede kennis en de samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen wij jou verzekeren van een passend en onafhankelijk hypotheekadvies. Onze financieel adviseur neemt al jouw zorgen uit handen en zoekt samen met jou naar de beste oplossing op basis van jouw hypotheekwensen en persoonlijke situatie. Iedere persoonlijke situatie is immer anders en om die reden is het belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken bij het kiezen van een hypotheek. Ook factoren als werk, gezinssituatie, fiscale positie, eigen middelen of verplichtingen en ambities voor de toekomst dienen te worden meegenomen. Kies je voor HypothekenUnie, dan weet je zeker dat je er niet alleen nu maar ook in de toekomst profijt van hebt.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een passende hypotheek in Bergambacht en omgeving

Onze hypotheekadviseur kan jou adviseren over onder andere pensioen, verzekeringen en hypotheken en brengt de risico's van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart. Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Bergambacht is bij ons aan het juiste adres. Of je nu een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent: wij helpen jou!

Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met nieuwe situaties of wensen in de toekomst. Uiteraard houden we rekening met de laagste hypotheekrente bij het kiezen van de juiste hypotheek, maar we houden ook rekening met de risico's van o.a. overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Tijdens het kennismakingsgesprek worden jouw persoonlijke situatie en wensen in beeld gebracht en zetten we de eerste stap naar passend advies op maat.

De werkwijze van HypothekenUnie

Zijn jouw wensen en situatie duidelijk in kaart gebracht, dan gaat onze hypotheekadviseur op zoek naar een hypotheek in Bergambacht die hier het beste bij aansluit. We bekijken alle mogelijkheden, vergelijken alle voorwaarden met elkaar en helpen je uiteindelijk bij het maken van de juiste keuze. Doordat wij samenwerken met alle banken en verzekeraars van Nederland, kunnen wij jou verzekeren van volledig onafhankelijk advies. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je een helder hypotheek adviesrapport van ons waarin onder andere de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen inzichtelijk worden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Wil je meer informatie over onze diensten of ben je op zoek naar volledig onafhankelijk en persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eerste gratis kennismaking. Ons team staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van de juiste hypotheek!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.