Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Reek - Hypotheekadvies op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Professionele hypotheekadviseur in Reek

Het vinden van de juiste hypotheek is altijd een spannend traject dat je doorloopt. Vanaf het moment dat je je gaat oriënteren, zul je merken dat er vele soorten hypotheken en hypotheekvormen zijn. Je vraagt jezelf dan al gauw af welke hypotheekvorm nu geschikt is voor jouw situatie. HypothekenUnie gaat in samenwerking met jou op zoek naar de best passende hypotheek in Reek en zorgt ervoor dat jouw financiële planning perfect in elkaar steekt. Wij kunnen advies geven op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Pensioenen

Daarbij maakt het voor onze hypotheekadviseurs niet uit of je een starter, oversluiter, doorstromer of ondernemer bent. Wij helpen iedereen met een persoonlijke aanpak en kunnen zo advies op maat garanderen. Wij doen ons uiterste best om hypotheekadvies in Reek te geven dat op maat is en leggen je uit welke hypotheekvorm aanlsuit op jouw persoonlijke situatie. Samen wordt er dan gekeken naar de hypotheek die het beste bij jou past en worden de voorwaarden van al deze potentiële hypotheken vergeleken. Onze vergelijkingen zijn altijd onafhankelijk. Dit komt doordat wij samenwerken met alle geldverstrekkers in Nederland. Wij ontvangen je graag bij op ons kantoor of gaan het kennismakingsgesprek aan bij jou op locatie.

Een persoonlijke aanpak door onze hypotheekadviseur in Reek

Bij HypothekenUnie hebben we een grote doelgroep. Het maakt voor ons namelijk niet uit of je nu een tweede hypotheek af wilt sluiten, je eerste woning wilt kopen of je huidige hypotheek wilt oversluiten. Onze financiële adviseurs doen er alles aan om een hypotheek in Reek te vinden die niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij jou past. Door een samenwerking met alle banken in Nederland kunnen wij de laagste hypotheekrente, beste hypotheekvorm en passende voorwaarden voor je situatie vinden. In deze zoektocht wordt rekening gehouden met eventuele risico's zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden, lang leven en werkloosheid.

Nadat de beste hypotheek is gekozen, zullen wij jou blijven adviseren. Dit doen wij door middel van periodieke gesprekken die ingepland worden. In deze gesprekken geven wij jou informatie over eventuele rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en andere zaken die invloed hebben op jouw hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Het kiezen van de juiste hypotheek

Iedere hypotheek heeft zijn eigen voorwaarden en hierdoor ook zijn eigen voor- en nadelen. Het is daarom belangrijk om jezelf af te vragen of je in het begin zo min mogelijk maandelijkse lasten wilt hebben of juist je hypotheek zo snel mogelijk af wilt lossen. Als financieel dienstverlener helpen wij jou graag in het maken van deze keuze. Daarnaast helpen wij je ook bij een los financieel/verzekeringsproduct.

Een passend hypotheekadvies

De grootste maandelijkse last is voor vele mensen hun woonlasten. Deze wil je vanzelfsprekend laag houden. Dit kan alleen gebeuren wanneer je de juiste hypotheekvorm kiest. Bij de keuze moet er wel rekening mee gehouden worden dat iedere situatie anders is en dat er verder gekeken moet worden dan alleen de laagste rente. Bij ons hypotheekadvies in Reek wordt er daarom ook rekening gehouden met woonlasten die kunnen veranderen door je fiscale positie, gezinssituatie, ambities en werk. Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek kan onze hypotheekadviseur goed achterhalen welke hypotheek het beste aansluit bij jouw wensen, eisen en situatie.

Maak kennis met HypothekenUnie

Benieuwd naar wat onze hypotheekadviseur in Reek jou kan aanbieden en welke hypotheek het beste bij jou past? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Ervaar zelf hoe het is om begeleiding te krijgen van begin tot eind.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.